Header Ads

Header ADS

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ:Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα


ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ

Το βράδυ της Τρίτης 12/9, στο εστιατόριο ΞΕΓΑΝΤΖΑΡΟΣ, του αγαπητού μας Νίκου Κομηνού, έγινε η πρώτη εκδήλωση - συγκέντρωση των υποψηφίων μας, κατά την οποία ο Δήμαρχος Κυθήρων/Αντικυθήρων και επικεφαλής του Συνδυασμού μας Στράτος Χαρχαλάκης, εξεφώνησε καταχειροκροτούμενος την ακόλουθη ομιλία:
"Φίλες και φίλοι, αγαπητές και αγαπητοί συνεργάτες,
Ο συνδυασμός μας ξεκινάει απόψε επίσημα την προεκλογική του εκστρατεία, με ορίζοντα τις Δημοτικές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Ξεκινάμε καταρχήν με αυτή την παραταξιακή συνάντηση, με στόχο να ανταλλάξουμε απόψεις και κυρίως να οργανώσουμε την δημόσια παρουσία μας για τις επόμενες 4 εβδομάδες.
Λιγότερο από 1 μήνας απέμεινε μέχρι την Κυριακή των εκλογών.
Μέχρι την ημέρα που οι συμπολίτες θα κληθούν να επιλέξουν ποιοι θα διοικήσουν το Δήμο μας για τα επόμενα 5 χρόνια.
Για εμάς, όπως και για τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, δεν υπάρχει κανένα απολύτως δίλημμα στις επόμενες εκλογές.
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: ή συνεχίζουμε την αναπτυξιακή πορεία που όλοι μαζί ξεκινήσαμε το 2014 ή εμπιστευόμαστε την τύχη μας σε μαθητευόμενους μάγους που προσβάλλουν τη νοημοσύνη όλων μας υποσχόμενοι να φτιάξουν μέχρι και τρένα!
Φυσικά, όταν κάποιος είναι έξω από το χορό, πολλά τραγούδια λέει! Στην αντιπολίτευση είναι όλα εύκολα!
Στην διοίκηση του Δήμου, όμως, είναι όλα πολύ διαφορετικά. Η διοίκηση δεν είναι αστεία υπόθεση, ούτε παιχνίδι. Ο Δήμος δεν είναι μαθητικό 15μελές!
Γι΄ αυτό ο Κυθηραϊκός Λαός θα εμπιστευθεί ξανά τη δική μας παράταξη για τα επόμενα 5 χρόνια.
Για να συνεχιστούν τα μικρά και μεγάλα έργα σε όλο το νησί!
Για να έρθουν ακόμα μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις!
Για να συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε το Δήμο μας με σύνεση και σοβαρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό!
Έμειναν μόλις 26 μέρες μέχρι την Κυριακή των εκλογών.
Σε αυτές τις ημέρες η σπέκουλα και το ψέμα θα ενταθούν.
Η παραπλάνηση και οι ανεφάρμοστες θεωρίες θα έχουν την τιμητική τους.
Όσο εμείς θα δείχνουμε μεγάλα και σημαντικά έργα που επί χρόνια παρέμεναν στα χαρτιά και τώρα υλοποιούνται, τόσο κάποιοι θα δημοσιεύουν φωτογραφίες από μια καμένη λάμπα και ένα στραβό κάδο. Λογικό για εκείνους που ούτε έργο έχουν να δείξουν, ούτε συγκεκριμένο πρόγραμμα διαθέτουν.
Το μέλλον του νησιού μας, όμως, θα κριθεί από όλα εκείνα τα έργα που τόσα χρόνια προετοιμάζουμε και τώρα γίνονται πράξη.
Το αποχετευτικό, τα μεγάλα έργα ύδρευσης, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τις μεγάλες αναπλάσεις, τα νέα έργα οδοποιίας, την ανακατασκευή και αναβάθμιση όλων μας των λιμανιών, τις σύγχρονες αθλητικές υποδομές, την επίλυση του χρονίζοντος ζητήματος της σχολικής στέγης.
Παραλάβαμε το Δήμο με ΜΗΔΕΝ ευρώ εξωτερικής χρηματοδότησης και σήμερα έχουμε λάβει χρηματοδοτήσεις πάνω από 75.000.000 ευρώ, για έργα που ΕΜΕΙΣ μελετήσαμε και ωριμάσαμε.
Αυτή είναι η αλήθεια και αυτή η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί όσες λακκούβες και αν δημοσιεύσουν, όσα ψέματα και αν πουν, όσα τρένα και τραμ και αν σας υποσχεθούν, όσες στερεότυπες πολιτικάντικες φράσεις και αν αντιγράψουν!
Σας καλώ όλες και όλους να κάνουμε μεγάλο αγώνα όχι απλά για να είμαστε πρώτοι – αυτό είναι μάλλον δεδομένο – αλλά για να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό, προκειμένου και στην επόμενη θητεία μας να μπορούμε να διοικήσουμε χωρίς βαρίδια και χωρίς εξαρτήσεις. Και φυσικά χωρίς την αισχρή απλή αναλογική του 2019, που μοναδικό στόχο είχε να μετατρέψει τους Δήμους σε πεδία ανίερων πολιτικών συναλλαγών και απέτυχε στην πράξη από την πρώτη κιόλας ημέρα εφαρμογής της!
Να πάμε πόρτα πόρτα, σπίτι σπίτι, χωριό χωριό, δίνοντας στους πολίτες τον απολογισμό και το πρόγραμμά μας, που είναι το μόνο σαφές, τεκμηριωμένο και συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Ζητώ καθαρή ισχυρή λαϊκή εντολή για τα επόμενα 5 χρόνια, χωρίς να έχω εξάρτηση ή ανεξόφλητα γραμμάτια από κανένα κέντρο ή παράκεντρο εξουσίας, από κανέναν εμφανή ή αφανή καθοδηγητή, από καμία εξωθεσμική ή παραθεσμική ομάδα, σαν αυτές που επί χρόνια προσπαθούν να διαφεντέψουν τα κοινά του νησιού μας!
Η δική μας παράταξη ανήκει αποκλειστικά στους πολίτες και στα στελέχη μας και όχι σε κομματικά γραφεία ή τοπικούς ανθυποκομματάρχες που νομίζουν ότι έχουν κληρονομικό δικαίωμα στο να καθορίζουν το μέλλον μας!
Ούτε, όμως, και σε ανθρώπους που παρεξήγησαν τον ρόλο τους ως αιρετών!
Ξεκάθαρα λόγια λοιπόν.
Στις 8 Οκτωβρίου αποφασίζουμε τη συνέχιση των έργων και της ανάπτυξης, και δίνουμε ισχυρή εντολή στο συνδυασμό μας!
Σας ευχαριστώ ειλικρινά όλες και όλους για την εμπιστοσύνη σας!
Καλό αγώνα, με τη νίκη"!
Φωτό: PHOTO CERIGO/Βαλέριος Καλοκαιρινός-Ρενάτα Πανταζίδου

1 σχόλιο:

  1. εξεφώνησε καταχειροκροτούμενος :D:D:D
    Μέγας είμαι κύριε και θαυμάστε τα έργα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.