Header Ads

Header ADS

¨ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ¨:Ανακοίνωση Υποψηφιότητας στην Δημοτική Κοινότητα Καρβουνάδων Δήμητρα Καλλιγέρου


(1η) Εμφάνιση στο Μέσο μας 

Δήμητρα Καλλιγέρου

Γεννήθηκα το 1990 στη Σπάρτη Λακωνίας. Είμαι μόνιμη κάτοικος  των Κυθήρων τα τελευταία 3 χρόνια.

Ολοκλήρωσα το Γυμνάσιο και το Λύκειο στα Κύθηρα. Είμαι πτυχιούχος του τμήματος  Ναυτιλιακών Σπουδών του Ι.Ι.Ε.Κ. Ξυνή Πειραιά-Αττικής και του κύκλου σπουδών  AIRLINE CABIN CREW training course by I.A.T.A.

Εργάστηκα από τον Ιούλιο του 2013 έως και τον Μάρτιο του 2016 στην επίγεια εξυπηρέτηση αεροσκαφών ως check-in agent στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων «Αλέξανδρος Α. Ωνάσης» καθώς και στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Από τον Ιούνιο του 2016 έως και το Νοέμβριο του 2019 εργάστηκα ως μέλος του θαλάμου επιβατών στην αεροπορική εταιρεία «Aegean Airlines» με βάσεις σε Ηράκλειο Κρήτης και Αθήνα. Από το 2020 έως και σήμερα εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα στα Κύθηρα.

Η απόφασή μου ν΄ασχοληθώ ενεργά με τα δρώμενα  της Δημοτικής Αρχής και να υπηρετήσω τους συνδημότες μου οφείλεται στην πίστη μου ότι τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και μπορούν να το έχουν και αυτό θα επιτευχθεί με συλλογική προσπάθεια ανθρώπων που ξέρουν να οραματίζονται καθώς και να δουλεύουν.

Συμμετέχοντας στη λήψη αποφάσεων, καινοτόμων λύσεων και προτάσεων, ήρθε επιτέλους η ώρα να «γκρεμίσουμε» τα στερεότυπα και να βοηθήσουμε στη χάραξη μίας νέας πολιτικής η οποία θα φέρει την ανάπτυξη στο Δήμο μας.

Συμμετέχω στην προσπάθεια που ξεκίνησε με το κάλεσμά του επικεφαλής μας Ζαχαρία Σουρή, ενός ανθρώπου που έχει αποδείξει με την αξία του, τις γνώσεις του και την εργατικότητά του ότι μπορεί να πετύχει περισσότερα. Θα δουλέψουμε Όλοι Μαζί, με τις γνώσεις μας, τον επαγγελματισμό μας, την ενσυναίσθηση για τους συνανθρώπους μας για να κάνουμε τον τόπο μας, τόπο για να ζούμε καλύτερα.

Ζητώ την ψήφο σας στην Δημοτική Κοινότητα Καρβουνάδων την οποία θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις. Γιατί και οι Καρβουνάδες, τα Πιτσινιάνικα, ο Άγιος Ηλίας το Κεραμωτό, τα Σταθιάνικα, οι Αλεξανδράδες αξίζουν περισσότερα. Μπορούμε να τα καταφέρουμε Όλοι Μαζί.

Σας ευχαριστώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.