Header Ads

Header ADS

ΟΚΤΩ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ:O ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑDELIN FM



Ερχεται στον ADELIN FM  στις οκτώ Οκτωβρίου και ώρα οκτώ το βράδυ συνέντευξη με τον Μεγαλοεπιχειρηματία, Αθλητή και Πρόεδρο της ΔΗΜ Τ.Ο Ν.Δ. Κυθήρων κ.Αντώνη Μαυρομμάτη με θέμα:

Απολογισμός πρώτης χρονιάς της τρίτης θητείας του Δημάρχου Κυθήρων κ.Ευστράτιου Χαρχαλάκη.



6 σχόλια:

  1. ο κύριος αυτός ως τι θα κάνει απολογισμό της Δημοτικής Αρχής; ως φυτευτός πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ και υποστηρικτής της αντιπολίτευσης; έχετε ξεφύγει τελείως εκεί κάτω... ευτυχώς που πλέον μένω μόνιμα στη βρωμοαθήνα είναι τελικά καλύτερα από κάτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα? στην Αθήνα οι δικές μας πληροφορίες λένε πως μένετε στο νησί...Ο κος Μαυρομμάτης έχει κάθε δικαίωμα να κάνει απολογισμό της Δημοτικής Αρχής σαν μόνιμος κάτοικος, σαν Μεγαλοεπιχειρηματίας και παράγοντας του τόπου,σαν Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. και σαν απλός πολίτης.Ο κάθε Δημότης αυτού του τόπου μπορεί να κάνει απολογισμό και να κρίνει το έργο της Δημοτικής Αρχής η μήπως απαγορεύεται ?

      Διαγραφή
    2. Mην δείτε κανέναν αυτοδημιούργητο, να τον πολεμήσετε! Αν διαφωνείτε μαζί του, ιδού η ευκαιρία να εκτεθεί μέσα από όσα θα πει, πώς κάνουμε τόσο καιρό με τα σχόλιά σας;

      Διαγραφή
    3. δε νομίζω ότι έχεις καμιά δουλειά να ξέρεις που μένω, εκτός αν κάνεις παράνομες παρακολουθήσεις! τόση υπεράσπιση στον κ Μαυρομμάτη θα έλεγε κανείς ότι έχεις κάποιο όφελος... εγώ πάντως δεν το πιστεύω! Η επόμενη συνέντευξη λοιπόν για το έργο του Δήμου μπορεί να είναι από την κυρία Φρόσω στον Ποταμό και τον κύριο Μανώλη στο Λιβάδι. Απλοί πολίτες και αυτοί που έχουν δικαίωμα να κάνουν απολογισμό ή μήπως απαγορεύεται?

      Διαγραφή
    4. Καμία υπεράσπιση προς τον κ.Μαυρομμάτη εσύ βλέπεις τον κ.Μαυρομμάτη σαν κόκκινο πανί.Φυσικά αν θελήσουν συνέντευξη θα την έχουν δεν έχουμε ποτέ στερήσει το βήμα σε κανέναν τόσα χρόνια.Γιατί τόσο μένος προς τον κ.Μαυρομμάτη φοβάσαι κάτι?

      Διαγραφή
  2. Περιμένουμε με αγωνία το δήμαρχο να κάνει απολογισμό του έργου της τοπικής της ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.