Header Ads

Header ADS

¨Ο ΚΥΡ ΑΝΤΩΝΗΣ Ο ΜΟΡΦΟΝΙΟΣ¨ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΜΑΣ !!!

Ο Κυρ Αντώνης ο Μορφονιός, το τσιπουράδικο που αγαπήσαμε και έγινε το στέκι μας!
Ένας πρωινός καφές σε ένα τσιπουράδικο αναμφίβολα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία!
Ελάτε να ζήσετε μια γευστική εμπειρία που ξυπνά τις αισθήσεις! Είμαστε βέβαιοι ότι θα σας μείνει αξέχαστη!
Ποικιλία αρωματικών καφέδων και ροφημάτων,λαχταριστά γλυκά σε ποικιλία γεύσεων και ειδών,όπως οι πενταντόστιμες μπάρες πολυδημητριακών μας, υπάρχουν εκεί για να γλυκάνουν την ημέρα σας.


Τα αρώματα του καφέ συνδυάζονται με την αύρα του τοπίου και δημιουργούν μια μαγική στιγμή.
Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινήστε την ημέρα σας με τον πιο αρωματικό καφέ μας και να αφεθείτε στη γοητεία των χειροποίητων γλυκών μας δημιουργιών!


Αν πάλι θέλετε μεζέδες και άφθονο τσίπουρο…ελάτε στον Κυρ Αντώνη!

Στο τσιπουράδικο μας, η μεσημεριανή απόλαυση είναι συνώνυμη με μεζέδες που φτιάχνουν τη διάθεσή σας αλλά και κυρίως πιάτα που σας χαρίζουν μια μοναδική γευστική εμπειρία, αλοιφές που αγκαλιάζουν την ψυχή σας και λαχταριστές σαλάτες που κάνουν το γεύμα ακόμη πιο νόστιμο!

Είμαστε εδώ για να παρασκευάσουμε γεύσεις που αναβιώνουν την παράδοση αλλά και που δίνουν μια πιο σύγχρονη νότα στο μενού μας. Μην παραλείψετε να τις συνοδεύσετε μαζί με το γευστικό μας τσίπουρο…και είμαστε σίγουροι ότι θα προκαλέσουν στον ουρανίσκο σας ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων.
Στον Κυρ Αντώνη, δεν περιοριζόμαστε μόνο στις θαλασσινές απολαύσεις…ελάτε να ανακαλύψετε μαζί μας αυθεντικές γεύσεις που θα σας ταξιδέψουν νοητά σε νέες… επικράτειες!

Για τους λάτρεις του τσίπουρου… ελάτε στον Κυρ Αντώνη,τον μορφονιό, εκεί που η παρέα γίνεται πιο δροσερή και η γεύση ανεπανάληπτη!
Θα μας βρείτε στο Λιβάδι Κυθήρων, δίπλα απο το κατάστημα μας Kamares Multivenue.
Για να απολαύσετε τα πιάτα μας και σε πακέτο καλέστε μας στο 27360 31700.



















Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.