Header Ads

Header ADS

¨KAMARES MULTIVENUE¨MAYROMMATHS:ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 


Ως Νο1 Brand (Σήμα) βραβεύτηκε Παγκοσμίως το Kamares Multivenue στο διεθνή

διαγωνισμό “The Best Brand Awards 2022” στην

κατηγορία Logo Europe & Africa

Award of Excellence.


Ο Υπερσύχρονος πολυχώρος άθλησης, διασκέδασης, αναψυχής και εστίασης, σταθμός για το νησί των Κυθήρων και πρότυπο για όλη την Ελλάδα σας περιμένει να τον εξερευνήσετε !!!

¨Έναν πολυχώρο προάγγελο και των επόμενων επενδύσεων που θα ακολουθήσουν στο νησί μας. Επενδύσεων ονειρικών, με υψηλό όραμα, με στόχο την απόλυτη ποιοτική εξυπηρέτηση σε άλλη διάσταση, στον ξενοδοχειακό τομέα αλλά και στην εστίαση.

Επενδύσεων που θα τοποθετήσουν το νησί των Κυθήρων επιτέλους στον διεθνή χάρτη προορισμού και στο avant garde του Ελληνικού τουρισμού.¨


Ιούλιος 1986, Κύθηρα
Μια οικογένεια επισκεπτών, εμφανώς κουρασμένη, χτύπησαν την πόρτα του πατρικού της οικογένειας Μαυρομμάτη στα Αρωνιάδικα Κυθήρων, ψάχνοντας μέρος για να διανυκτερεύσουν και φαγητό. Η απάντηση του πατερά μου απλή και αυθόρμητη, «θα σας φιλοξενήσουμε εμείς, δεν υπαρχή κάτι εδώ».

Μια ερώτηση τους, πλανευόταν όλο το βραδύ στο μυαλό μας. Μια ερώτηση απλή, «γιατί;», «γιατί δεν υπαρχή κάτι για όλους αυτούς που θέλουν ή θα ήθελαν να γνωρίσουν τον τόσο όμορφο τόπο σας;».

Μία ερώτηση που έγινε απορία, μία απορία που έγινε ιδέα, μία ιδέα που έγινε έναυσμα για τον πατερά μου (που βρίσκονταν μπροστά στην συνταξιοδότηση του), ένα έναυσμα που έδωσε τον επόμενο στόχο στην ζωή του. Να κάνει το πατρικό μας, το πρώτο παραδοσιακό ξενώνα των Κυθήρων με την ονομασία «KAMARES», λόγο της αρχιτεκτονικής ιδιαιτερότητας του κτηρίου και του νησιού.

Με τα χρήματα από την σύνταξη του, μαζί και με ένα πρόγραμμα αναπτυξιακό που βρέθηκε, μετέτρεψε το πατρικό μας στον πρώτο παραδοσιακό ξενώνα των Κυθήρων και έτσι ο κυρ Παναγιώτης και η οικογένεια Μαυρομμάτη διείσδυσαν στον δύσκολο, αλλά μαγικό κόσμο του τουρισμού.

Αυτή η επαγγελματική μεταστροφή των γονέων μου, ήταν και το δικό μου εφαλτήριο για να ασχοληθώ και να σπουδάσω τον τουρισμό και την εστίαση. Έτσι το 1997 αποφοίτησα από το Alpine center for hotel and tourism management associate institute of IHTTI Switzerland, και το 1998 έκανα το μεταπτυχιακό στο food and nutrition & food culture στο institute of Aberdeen.

Όταν επέστρεψα στην Ελλάδα διατήρησα την οικογενειακή μας επιχείρηση, αλλά παράλληλα εξειδικεύτηκα και αποκόμισα γνώση και εμπειρία μέσα από συνεργασίες και εργασίες στον συγκεκριμένο κλάδο ως Μαιτρ στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης (1998-1999), ως Μαιτρ στις επιχειρήσεις του ομίλου Μ$Κ (2000-2002), ως Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου του Κυριάκου Κυριακόπουλου (2002-2009) και ως συνεργάτης τουριστικών μονάδων στο πολυαγαπημένο μου νησί των Κυθήρων.

Το καταστάλαγμα όλων αυτών, μαζί και με την ανάλογη πολύπλευρη πορεία μου στον χώρο του αθλητισμό, έχοντας έρθει πλέον και το πλήρωμα του χρόνου με την σωστή γνώση και εμπειρία, μου έδωσαν την δυνατότητα να προγραμματίσω και να πραγματοποιήσω μαζί με τους συνεργάτες μου το επόμενο μου βάθρο και να εκφράσω έμπρακτα την μεγάλη μου αγάπη για το νησί των Κυθήρων.

Την δημιουργία ενός εξαιρετικού πολυχώρου άθλησης, διασκέδασης, αναψυχής και εστίασης, σταθμό για το νησί των Κυθήρων και πρότυπο για όλη την Ελλάδα.
 
Ένα πολυχώρου προάγγελο και των επόμενων επενδύσεων που θα ακολουθήσουν στο νησί μας. Επενδύσεων ονειρικών, με υψηλό όραμα, με στόχο την απόλυτη ποιοτική εξυπηρέτηση σε άλλη διάσταση, στον ξενοδοχειακό τομέα αλλά και στην εστίαση.

Επενδύσεων που θα τοποθετήσουν το νησί των Κυθήρων επιτέλους στον διεθνή χάρτη προορισμού και στο avant garde του Ελληνικού τουρισμού.

Άλλωστε το logo μας προέκυψε από την ανάγκη μας, να περιγράψουμε στους επισκέπτες μας, τον τρόπο σκέψης μας.
"Divine Experiences for Unique People"
Μαυρομμάτης Π. Αντώνιος


ΥΠΕΡΣΥΧΡΟΝΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ !










ΧΩΡΟΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ-ΑΝΑΨΥΧΗΣ- ΚΑΙ Ο ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ
ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΟΥΝ !!!












ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΠΟΤΟ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕ ΘΕΑ !
ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΙΑΤΑ !!!
































 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ


Λιβάδι Κύθηρα ΤΚ 80100
Τηλ: 27360 37233
Κιν: 6985920620
Email:info@kamares.eu





Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.