Header Ads

Header ADS

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ:Γιατί οι δάσκαλοι και καθηγητές να μείνουν σε κελλια;



ΒΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

https://adellinfm.blogspot.com/2024/09/blog-post_856.html?fbclid=IwY2xjawFcknhleHRuA2FlbQIxMQABHfjySJ_ml5wMswSg-U6GiIz6Rj1a_tTbzXJ_3HkEUAa5uCKZvi2-rSFmow_aem_H_XnDWqBfg-zVCOPBZNp1A

 Ελενη Καλοκαιρινού

Προς τιμή της Μητροπολης που προσφέρει κελλια. Πάντοτε όμως η Εκκλησία βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Γιατί οι δάσκαλοι και καθηγητές να μείνουν σε κελλια; Εγώ τουλάχιστον δεν θα εμένα. Θα γυρνούσα πίσω και θα έκανα γραπτή αναφορά στο υπουργείο Παιδείας. Ο δήμαρχος πρέπει να αναλάβει και να επιληφθεί του θεματος. Είτε να δώσει προς ενοικίαση κάποιες δικές του κατοικίες, που πολύ πιθανόν θα έχει, είτε να υποχρεώσει συνδημοτες του να δώσουν προς ενοικίαση κάποια διαμερίσματα τους. Εξάλλου δεν θα ζημιωθουν, θα πληρωθούν. Κατά τα άλλα, διώχνουμε μόνοι μας τους νέους από τα νησιά και μετά παραπονιομαστε ότι ερημώνουν.

Ελενη Καλοκαιρινού
Όταν οι Κυθηριοι δίνουν μεγαλύτερη σημασία στα λεφτά από την εκπαίδευση των παιδιών τους. Όταν η Πολιτεία δεν στέλνει δασκάλους και καθηγητές, φταίει η Πολιτεία. Όταν η Πολιτεία στέλνει καθηγητές, τους διώχνουν οι ντόπιοι. Προφανώς, θέλουν τα παιδιά τους να μείνουν αγραμματα και αμορφωτα. Πόσο θλιβομαι! Κατά τα άλλα, τα πανηγύρια το καλοκαίρι καλά κρατούν.

Διαβάστε και άλλα σχόλια

Sebasti Bourazani
Στην Μυρτιδιωτισσα εχει 50 κελιά εκ των οποιων τα 30 ειναι κατοικισημα, εχει 7 wc κ 3 ντουσιερες... Εκεί γιατι δεν προσφερθηκαν;

Γιάννης Φαρδούλης
Όταν δουν οι άνθρωποι που θα τους φιλοξενήσουμε....... κρίμα.αν όμως έρθουν έχουμε την απαίτηση να διδάξουν σοβαρά τα παιδιά μας??δε νομίζω.απελπισια.

Ανδρέας Αλεβιζόπουλος
Κυβερνησαρααα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.