Header Ads

Header ADS

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΡΑΚΤΕΡ ΣΤΑ ΦΡΙΛΙΓΚΙΑΝΙΚΑ


Λάβαμε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση την παρακάτω ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ  αναγνώστριας προς δημοσίευση στα Μέσα μας.

_______________________________________________

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα:

Ν. Γ.

 ΚΥΡ 22/09/2024 6:00 μ.μ.

Γεια σας 

Θα ήθελα να κάνω μια καταγγελία σχετικά με ένα περιστατικό που είχα σήμερα Κυριακή 22/9 .

Ερχόμενη από το λιμάνι με οδηγό εμένα, συνοδηγό τη μητέρα μου και στο πίσω κάθισμα τον αδερφό μου. Γύρω στις 15:30 περίπου  στην πλατεία στα Φριλιγκιάνικα , μου πετάγεται απότομα και με ταχύτητα ένα τρακτέρ κάθετα στο κεντρικό, από το δρόμο στο πλάι της εκκλησίας,  χωρίς καν να σταματήσει να ελέγξει. 

Γλίτωσα απο του χάρου τα δόντια κυριολεκτικά, φρενάροντας στο μισό μέτρο από το τρακτέρ. Σοκαρισμένη από το γεγονός βάζω τις φωνές στον οδηγό λέγοντας του "τι κάνεις άνθρωπε μου κόντεψες να μας σκοτώσεις ". Ο κύριος αντί να ζητήσει συγνώμη κάνει όπισθεν τραβώντας το τρακτέρ από τον κεντρικό δρόμο κατεβαίνει κάτω και κινείται απειλητικά προς το μέρος μου βρίζοντας.

Οπισθοχώρησε μουρμουριζοντας, μόνο όταν πετάχτηκε από το πίσω κάθισμα  ο αδερφός μου και του ζήτησε το λόγο  (τον οποίο προφανώς δεν είχε δει).

Είμαι ακόμα σοκαρισμένη όχι μόνο επειδή κόντεψε να μας σκοτώσει ο ασυνείδητος οδηγός του τρακτέρ (πιθανώς υπό την επήρεια αλκοόλ) αλλά και το γεγονός ότι ένας άντρας δύο μέτρα, ενώ έφταιγε και θα έπρεπε να παραδεχτεί το λάθος του, να ζητήσει συγνώμη και να ευγνωμονεί την τύχη του που δεν μας σκότωσε,  πήγε να πουλήσει αντριλικι  κινούμενος απειλητικά εναντίον μου με σκοπό να  με χτυπήσει,  καθότι γυναίκα. 

Το συμβάν έληξε εκεί.
Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το σοκ που πέρασα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.