Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ SOS:ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ -ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗ


 Αγία Πελαγία SOS !!! 

ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΥΘΗΡΩΝ μετά από ενημέρωση μας 

Ακολουθεί αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη κυρίου Γιάννη Κατσανεβάκη για την κατάσταση που επικρατεί σε ακτίνα αρκετών μέτρων γύρω από τον κάδο ογκωδών απορριμμάτων στην Αγία Πελαγία.

Δεν πέρασε ούτε μια ώρα από την δημοσίευση των φωτογραφιών στην Ιστοσελίδα του Σταθμού και ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κος Γιάννης Κατσανεβάκης προς τιμήν του κατέφθασε στο σημείο για αυτοψία.

Οι φωτογραφίες που είδατε στο προηγούμενο φωτορεπορτάζ ήταν πολύ λίγες στο να αποθανατίσουν το τη ακριβώς συμβαίνει,μπροστά σε αυτές που θα δείτε στην συνέχεια...

Μετά από όλα αυτά και κρίνοντας ως πολύ σοβαρό το θέμα για τους κινδύνους που εγκυμονούν οι πολύ μεγάλες ποσότητες ξερής εύφλεκτης  καύσιμης ύλης ενόψει μάλιστα υψηλών θερμοκρασιών και παρατεταμένης ξηρασίας,ο κύριος Αντιδήμαρχος αύριο Δευτέρα ξεκινά όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες για την απομάκρυνση τους από το σημείο σε συνεννόηση με το προσωπικό του.

Δείτε φωτογραφίες από την σημερινή αυτοψία.





Δείτε εδώ τεράστιους κορμούς από αρμυρίκια πεταμένους μέσα στο ρέμα.














-------------------------------

ADELIN FM 

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

-------------------------------------


2 σχόλια:

  1. Μπράβο του. Αλλά αυτό το "Εθελοντής Αρχιπυροσβέστης" μου το εξηγείτε λίγο καλύτερα; Να ξέρω όσες φορές βοηθάω εθελοντικά αν έχω ... αρχή από πάνω μου ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Εθελοντές Πυροσβέστες φέρουν βαθμούς όπως και το μόνιμο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος

      Διαγραφή

Από το Blogger.