Header Ads

Header ADS

ΣΥΡΙΖΑ για exit poll: «Σαφή αποδοκιμασία των πολιτικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη»

 

«Είναι σαφές πως είναι πλέον στο χέρι του να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου» αναφέρει το κόμμα

Το κοινό exit poll των καναλιών, το οποίο δημοσιεύθηκε αμέσως μόλις έκλεισαν οι κάλπες για τις ευρωεκλογές σχολίαζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζουν ότι αυτό το πρώτο δείγμα αποτελεί «ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και σαφή αποδοκιμασία των πολιτικών του», μεταξύ άλλων.
«Ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Σαφής αποδοκιμασία των πολιτικών του. Ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνεται ως η πρωταγωνιστική δύναμη της ευρύτερης Κεντροαριστερής παράταξης.

Διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που μέχρι πρότινος προέβλεπαν την κατάρρευσή του. Είναι σαφές πως είναι πλέον στο χέρι του να αναλάβει πρωτοβουλίες για την ανασυγκρότηση του προοδευτικού χώρου. Είναι, επίσης, σαφές πως δεν επιβραβεύτηκε η τακτική του κ. Ανδρουλάκη για μονομέτωπη στόχευση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Στέφανου Κασσελάκη», επισημάνθηκε αναλυτικά στην πρώτη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

.pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.