Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ SOS ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ


H Πολιτική Προστασία του Δήμου Κυθήρων προχώρησε σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου στην άμεση απομάκρυνση της μεγάλης ποσότητας ξερής εύφλεκτης καύσιμης ύλης από το σημείο SOS στο κέντρο της Αγίας Πελαγίας.

Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα του Σταθμού μας με την ανάρτηση φωτογραφικού υλικού η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κυθήρων και προσωπικά ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας που φέρει και την ιδιότητα του Εθελοντή Αρχιπυροσβέστη κος Γιάννης Κατσανεβάκης προχώρησε χθες μεσημέρι Κυριακής σε αυτοψία του χώρου παρουσία του Σταθμού μας.

Ο κύριος Αντιδήμαρχος αντιλαμβανόμενος τον ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ για εκδήλωση πυρκαγιάς και με πλήρης ευσυνειδησία ως Κρατικός Λειτουργός αυτή την στιγμή που γράφουμε το ρεπορτάζ βρίσκεται στο σημείο μαζί με υπαλλήλους και απομακρύνουν την καύσιμη ύλη.

Επίσης το συνεργείο κάνει κλαδέματα των ευκαλύπτων κοντά στο Δημοτικό Σχολείο και των δέντρων περιμετρικά της παιδικής χαράς καθώς και στον κεντρικό δρόμο στην περιοχή της ¨Γάλανης¨

Δείτε φωτογραφίες.












___________________________

Φωτορεπορτάζ ADELIN FM 

ΚΥΘΗΡΑ

---------------------------------------

Διαβάστε ακόμα:

ΚΥΘΗΡΑ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ SOS:ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ -ΑΥΤΟΨΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗ


https://adellinfm.blogspot.com/2024/06/sos_9.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0zmUlUHPCI-uaHZ41r3rGLn6OGPXMeHn0zW84UwYC6H0RwUYJmVTHanm4_aem_AZD6eOwPSH1GXCuz8Y370GX8ocQeAAFFoZR7KM4bJX3AnMSKNkCNHd9Orw-xGe6UYgh-y4wiM7Pfkg3Z_0NWhP46#google_vignette

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.