Header Ads

Header ADS

ΑΡΧΙΖΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΚΥΘΗΡΑ ΤΟ RO-RO ¨ΚAPETAN CHRISTOS¨ ?



Νεότερα γα το πλοίο RO RO  ¨ΚAPETAN CHRISTOS¨

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως το πλοίο θα αναχωρήσει από τον Πειραιά στις 21:00 απόψε Δευτέρα 12/02 με προορισμό το λιμάνι της Νεάπολης Λακωνίας.

Το πρωί της Τρίτης 13/02 αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο του δρομολόγιο για τα Κύθηρα όπως σας έχουμε γράψει και σε προηγούμενο ρεπορτάζ για την μεταφορά επαγγελματικών οχημάτων.
Ωστόσο παραμένει άγνωστο αν θα μεταφέρει και επιβάτες 

Το πλοίο πάντα με πληροφορίες θα εκτελεί τρία δρομολόγια την εβδομάδα μέχρι να επιστρέψει στη γραμμή το ¨Aqua Jewel¨

------------------------------------
ADELIN FM
ΚΥΘΗΡΑ
--------------------------------


5 σχόλια:

  1. Όχι δεν θα μεταφέρει!Αλλα με τη λογική θα μπορεί να μεταφέρει ασυνόδευτα ΙΧ;;;Κι εμείς τι θα απογίνουμε οι επιβάτες!!!Καντε κάτι!Παρακαλουμε.Είμαστε αποκλεισμένοι!Ελεος!Ας γίνει κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που είναι όλοι οι βουλευτάδες όλοι αυτοι οι δήθεν;;;;Μόνο για το καλοκαίρι;Τώρα ελάτε κύριοι να δείτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στα νησιά.Ο Δήμαρχος;Εβαλε αεροπλάνο κι έλυσε το πρόβλημα;Εβαλε ρο ρο κι έλυσε το πρόβλημα;Στα κανάλια έπρεπε να τους βγάλουμε.Αυτό είναι κατάντια που ζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμαρχος δεν έχει δικα του καράβια απο οτι ξέρω... Εκτός αν αγόρασε κανένα

      Διαγραφή
  3. Τι ζητάμε;;; Ένα οποιοδήποτε μικρό καράβι από ολόκληρη την ακτοπλοΐα που να μας συνδέσει για λίγες ημέρες με την ηπειρωτική Ελλάδα. Έστω απέναντι με την Νεάπολη!!! 15 ναυτικά μίλια απόσταση! Τα βλέπουν οι Τούρκοι και θα γελάνε με τα χάλια μας! Που έχει κρυφτεί το υπουργείο Ναυτιλίας;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα βάζετε το αυτοκίνητο στο πλοίο και εσείς με το αεροπλάνο, μετά το ΚΤΕΛ Λακωνίας και θα έρχεστε Νεάπολη να παίρνετε και το αυτοκίνητο. Αμάν αυτή η γκρίνια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.