Header Ads

Header ADS

Τέσσερις οι νεκροί από τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, ανάμεσά τους και ο δράστης



 Ένοπλος εισέβαλε στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου και πυροβόλησε εναντίον των εργαζομένων και παραμένει ταμπουρωμένος στον χώρο - Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος όπου τον εντόπισε η ομάδα της ΕΚΑΜ με την καραμπίνα δίπλα του.

Τέσσερις είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι νεκροί στο επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Νεκρός στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής βρέθηκε ο ένοπλος που εισέβαλε το πρωί πυροβολώντας με καραμπίνα. Σύμφωνα με τι πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία η ομάδα της ΕΚΑΜ τον εντόπισε στο υπόγειο νεκρό με την καραμπίνα δίπλα του.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης πυροβόλησε τρεις ανθρώπους μέσα στον χώρο της εταιρείας, οι οποίοι φέρονται νεκροί. Στο κτίριο έχουν μπει διασώστες του ΕΚΑΒ.

Ομάδα της ΕΚΑΜ μπήκε στο κτήριο για να εντοπίσει τον δράστη που έχει ταμπουρωθεί σε χώρο της εταιρείας, ενώ βρίσκονται στο σημείο και δύο διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ. Ολόκληρη η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να είναι πρώην εργαζόμενος της εταιρείας και παραμένει ταμπουρωμένος στον χώρο.

Ο ένοπλος εισέβαλε στα γραφεία που βρίσκονται στην οδό Αρτεμισίου και πυροβόλησε εναντίον των εργαζομένων.

Ο δράστης περέμενε μέσα στον χώρο ενώ η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό 20 λεπτά μετά τις 10:00. Στο σημείο πηγαίνουν ΕΚΑΜ ενώ έχει μεταβεί και ασθενοφόρο.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην περιοχή.

Κλειστοί είναι οι εξής δρόμοι:

    Λ. Ποσειδώνος και πλατεία Φλέμινγκ
    Λ. Καραμανλή και Καλυψούς
    Αρτεμισίου και Ροντήρη

ΠΗΓΗ left.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.