Header Ads

Header ADS

Οι Δημότες Μπροστά:Απάντηση «Βαρβάρων»



Απάντηση «Βαρβάρων»

------------------------------------------------
Αγαπητέ πρώην συνάδελφε,
Αποφασίσαμε να σε βοηθήσουμε, αν και σαστισμένοι από την πλευρά του εαυτού σου που δεν γνωρίζαμε διαβάζοντας την αλλοπρόσαλλη τοποθέτησή σου εναντίον του επικεφαλής του Συνδυασμού και εναντίον των 247 συνυποψηφίων σου στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.
Την επόμενη κιόλας μέρα, προχώρησες σε άμεση κοινή ανακοίνωσή («υποταγής» στην εξουσία), με τους εκπροσώπους της δημοτικής αρχής στους Μολάους για κάποια καρναβαλική εκδήλωση.
Έτσι, στην καρναβαλική εκδήλωση θα συμμετέχουμε κι εμείς.
Θα ντυθούμε πιγκουίνοι. Και τα παιδιά μας θα ντυθούν μικρά πιγκουινάκια. Θα φτιάξουμε κι ένα άρμα με θέμα την Ανταρκτική, γεμάτο παγόβουνα. Θα έχουμε κι ένα αυγό στα πόδια μας, θα περιμένουμε την επώαση προσμένοντας το νεογέννητο να βγει.
Και πόσα πράγματα έχουμε να του μάθουμε καθώς θα μεγαλώνει. Θα του πούμε για την κοινωνία μας και για όσα με κόπο και μόχθο χτίζουμε για την ελευθερία μας.
Θα του μιλήσουμε παράλληλα και για τους εχθρούς μας, τις μανιακές Φάλαινες Όρκες που είτε κολυμπούν καταβροχθίζοντας τα πάντα είτε σου επιβάλλονται λόγω όγκου και σε κάνουν να φοβάσαι. Ή, ακόμα χειρότερα, σε καταβρέχουν και σε κάνουν να πιστεύεις ότι αυτό είναι παιχνίδι μέχρι να τις εμπιστευτείς και μετά πάλι σε καταβροχθίζουν.
Θα του μάθουμε όμως ότι τελικά, δεν μπορεί η κυρία Όρκα επειδή υπερτερεί σε όγκο, σε δύναμη και άρα σε σωματικό πλούτο, να πατάει επί πτωμάτων.
Γι’ αυτό, όταν με το καλό σπάσει το αυγό και βγει από εκεί μέσα το μικρό πιγκουινάκι, θα γνωρίσει όλες τις βασικές αρχές για να γίνει σωστός πιγκουίνος, αναλαμβάνοντας από νωρίς τις ευθύνες του ώστε να μην φοβάται τις Όρκες.
Αυτά θα μάθουμε εμείς στο εκκολαπτόμενο πιγκουινάκι.
Εσύ από την άλλη, στο δικό σου άρμα, αναγκαστικά θα ντυθείς αυτό που απέδειξες ότι πρεσβεύεις, δηλαδή τον «δούλο» της εξουσίας.
Συνέχισε έτσι, οι Μολάοι είναι σε πολύ καλά χέρια.
Οι υπογράφοντες πρώην συνάδελφοί σου,
(και κατά τα λεγόμενά σου, «Βάρβαροι» Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης «ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ», Δήμου Μονεμβασίας, οι οποίοι αγωνιστήκαμε χωρίς ανταλλάγματα, πιστοί στις ηθικές και πνευματικές αξίες της Πατρίδας μας, τιμώντας όσους μας στήριξαν),
Βλάχου Άννα
Βραϊμάκη – Καρατζή Κυριακή
Θεοδωρακάκος Αναστάσιος
Κουλουβάκος Βασίλειος
Ραφαηλίδη Βασιλική
Σκάγκου Βασιλική
Σπυριδάκου Θεοδούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.