Header Ads

Header ADS

Έκτακτα δρομολόγια από Hellenic Seaways, έως τις 29/2, για την εξυπηρέτηση Κυθήρων και Αντικυθήρων


Τελευταία εξέλιξη:

Το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνει την έκτακτη δρομολόγηση του Ε/Γ-Ο/Γ-Τ/Χ «ΧΕΛΛΕΝΙΚ ΧΑΪΣΠΙΝΤ» Ν.Π. 12331 της εταιρείας HELLENIC SEAWAYS, στις γραμμές «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» και «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ και επιστροφή» για το χρονικό διάστημα από 15-02-2024 έως 29-02-2024.

Στόχος είναι καλυφθούν οι έκτακτες και επείγουσες συγκοινωνιακές ανάγκες που έχουν προκύψει στην ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των Κυθήρων και των Αντικυθήρων μετά το συμβάν προσάραξης του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ» Ν.Π. 11045 στον λιμένα Διακοφτίου Κυθήρων την 06-02-2024.

Η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση θα εκτελείται με τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ» και με δύο δρομολόγια την εβδομάδα στη γραμμή «ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΟΙΩΝ – ΚΥΘΗΡΑ – ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ».

3 σχόλια:

  1. σιγά τα αβγά! εγώ θέλω απευθείας σύνδεση με Πάτρα Ρόδο Μύκονο Ηράκλειο Καβάλα Θεσσαλονίκη Κωνσταντινούπολη και Νέα Υόρκη! Και επειδή δεν μου βάζετε και με αφήσατε 6 μέρες χωρίς καράβι απαιτώ να μην πληρώσω ποτέ ξανά φόρο ενφια ασφάλιση και τέλη ύδρευσης! έσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσες μέρες δε μπορούσατε να το βάλετε έπρεπε να τραβήξουμε όλη τη χθεσινή ταλαιπωρία!Ντροπη σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.