Header Ads

Header ADS

Fwd: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου η Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά στο Δημαρχείο της Νίκαιας. Στις εργασίες της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης συμμετείχαν μέλη και από τις 20 Οργανώσεις Μελών (τοπικές και κλαδικές) ευθύνης της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά.

Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Δημήτρης Πετράς, εκ μέρους των μελών του οργάνου, παρουσίασε τον απολογισμό της Νομαρχιακής τα τρία χρόνια λειτουργίας της, ενώ έγινε αναφορά στους άξονες δράσης και στις προτεραιότητες της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής.
Στην Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Αττικής και π. Δήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Πειραιά και π. Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης, ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο π. Δήμαρχος Νίκαιας Στέλιος Λογοθέτης, ο Αντιδήμαρχος Νίκαιας-Ρέντη Γιώργος Μουταφίδης, η Δημοτική Σύμβουλος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Δόμνα Καϊλίδου και η π. Αντιδήμαρχος Περάματος, εκπρόσωπος της Δημ. Παράταξης «Μαζί για την Ανατροπή», Φιλιώ Γκλεζάκου.
Επιπλέον, στην Συνδιάσκεψη χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων ο Χρήστος Ρίσβας, μέλος ΔΣ Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά, ο Αντώνης Σταματιάδης Γεν. Γραμ. Εμπορικού Συλλόγου Νικαίας, ο Σωτήρης Αλεβιζόπουλος Πρόεδρος Σωματείου Συνταξιούχων Παπαστράτου, ο Δημήτρης Αργυρόπουλος Πρόεδρος ΔΣ Συλλόγου Εργατοτεχνικού Προσωπικού Δήμου Περάματος, ο Γιώργος Ραντίτσας Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Αποχέτευσης ΕΥΔΑΠ  και μέλος ΕΕ Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΕΥΔΑΠ, ο Βασίλης Μανωλάκος μέλος του προεδρείου του ΔΣ στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ (εργαζόμενοι COSCO), καθώς και οι Μανώλης Νικητάκης και Γιάννης Σκούρτης, Πρόεδρος και Γραμματέας αντίστοιχα της Ένωσης Περιπτερούχων Πειραιώς και Περιχώρων. 
Στις τοποθετήσεις τους τα μέλη του κόμματος στον Πειραιά τόνισαν την ανάγκη να προχωρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με ενότητα και εξωστρέφεια προς το Συνέδριο και τις Ευρωεκλογές. Το γεγονός αυτό φάνηκε κι από τη μαζική συμμετοχή των μελών στις συνελεύσεις και στις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το προηγούμενο διάστημα. Σε αυτήν τη νέα πορεία του κόμματος, στόχος της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής είναι να ενεργοποιηθεί κάθε μέλος του κόμματος, αλλά και κάθε αριστερός, προοδευτικός και δημοκρατικός πολίτης, ώστε συλλογικά, με τον αγώνα και τη δράση μας, να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του λαού και του τόπου.
Στο πλαίσιο της Νομαρχιακής Συνδιάσκεψης εγκρίθηκε ψήφισμα στήριξης των φοιτητικών κινητοποιήσεων για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης και ενάντια στην ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων, καθώς και το κείμενο της πολιτικής απόφασης. 
*Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό 
















Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.