Header Ads

Header ADS

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΤΣΑΚΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ.ΒΕΛΑΝΙΔΙΩΝ:ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ 111 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟ ΜΑΛΙΑ


Μετά απο μια Μαραθώνια και πολύ δύσκολη επιχείρηση που ξεκίνησε εχθές την νύχτα στο Καβο Μαλια, ολοκληρώνεται αυτή την στιγμή με επιτυχία η διάσωση των 111 μεταναστών απο Αφγανιστάν, Ιράν και Κουρδιστάν. Όλοι νέοι άνδρες και νέες γυναίκες, ανάμεσα τους πολλά νήπια και βρέφη. Όλοι σώοι χωρίς καμία απώλεια ανθρώπινης ζωης.

Ο Βοριάς που πνέει στην περιοχή απο την νύχτα εμπόδισε την προσέγγιση του Λιμενικού σκάφους στα βράχια και αυτό ανάγκασε ολες τις δυνάμεις που συμμετείχαν να μεταφέρουν τους διασωθεντες απο το μονοπάτι του Φάρου στον Αγιο Μυρωνα σήμερα το πρωί μιας και ήταν αδύνατο να περπατήσει κάποιος το συγκεκριμένο μονοπάτι μέσα την νύχτα.

Εκει στην αυλή του Αγίου Θωμά έγινε παροχή ειδών πρώτης ανάγκης και ξεκίνησε η μεταφορά τους προς την Νεάπολη με οχήματα του Δήμου, της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Θέλω να ευχαριστήσω με ολο μου τον σεβασμό τον καθε μέλος που συμμετείχε στην επιχείρηση απο το Λιμενικο , την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Κέντρο Υγεία Νεάπολης και τον Δήμο Μονεμβασίας.
Οποίος γνωρίζει τι σημαίνει Καβομαλιάς θα καταλαβαίνει την δυσκολία της συγκεκριμένης επιχείρησης και το ποσο υπερανθρωπη ηταν η προσπάθεια που έγινε.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Ηγούμενο Χερουβειμ και τον Δόκιμο Παναγιώτη που ανοιξαν την αγκαλιά τους και την πόρτα του Αγίου Θωμά παρέχοντας αγάπη και καλούδια σε ολες αυτες τις ταλαιπωρημενες ψυχές δείχνοντας μας ποιο ειναι το πραγματικο νόημα του Χριστιανισμου.





Τ
Διαβάστε ακόμα:
ΕΚΤΑΚΤΟ:ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ 111 ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΚΟΤΡΑΧΑΛΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΒΟ ΜΑΛΙΑ

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΥΠΡΌΣΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΜΑΛΕΑ

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣE ΒΡΑΧΩΔΗ ΑΚΤΗ ΣΤΟΝ ΚΑΒΟ ΜΑΛΙΑ


ΕΚΤΑΚΤΟ:Επιχείρηση απεγκλωβισμού αλλοδαπών από βραχώδη ακτή στον Κάβο Μαλιά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.