Header Ads

Header ADS

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΥΠΡΌΣΙΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΟΥ ΜΑΛΕΑ


Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Βελανιδίων

Παναγιώτη Πατσάκη:

Επιχείρηση απεγκλωβισμού μεταναστών απο τα βράχια του Καβομαλιά μετά από προσάραξη του ιστιοφόρου που επέβαιναν, εξελίσσεται αυτή τη στιγμή απο το Λιμενικό με 2 σκάφη δια θαλάσσης όπως επίσης και με όχημα που βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Μυρου.

Oι μετανάστες βρίσκονται όλοι τους στην στεριά σε δυσπροσιτο σημείο δίπλα στον Φάρο Μαλεα.

Άμεσα ενημερώθηκε ο ερασιτεχνικός σύλλογος ψαράδων του χωριού μας ωστε να αδειάσει χώρος στο Αλιευτικό μας καταφύγιο και με το πρωτο φως της ημέρας το μεγάλο σκάφος του Λ.Σ. να μεταφέρει τους μετανάστες στο λιμανάκι μας και απο εκεί να μεταφερθούν οδικώς Νεάπολη.
------------------------------------------------------------------

Ωρα 01:41

Νεότερη ενημέρωση  για τους μετανάστες σε βραχώδη ακτή στον Κάβο Μαλιά.

Η επιχείρηση αυτή την ώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του Σταθμού μας στην επιχείρηση απεγκλωβισμού των μεταναστών (περίπου 100 ατόμων) που εντοπίστηκαν νωρίτερα απόψε σε βραχώδη ακτή του Κάβο Μαλιά,ζητήθηκε και η συνδρομή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νεάπολης.

Από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νεάπολης μεταβαίνουν στην περιοχή  4 πυροσβέστες και ο Προϊστάμενος του Κλιμακίου Ανθυποπυραγός κος Λεωνίδας Μαχαίρας.

--------------------------------------------------------------------------

Ωρα 10:47

Στην περιοχή βρίσκονται δύο πλοία του Λιμενικού Σώματος, ενώ σπεύδουν άλλα δύο. Ο καιρός στην περιοχή του Ακρωτηρίου Μαλέας στην Πελοπόννησο είναι καλός

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι παράτυποι μετανάστες εξήλθαν από ιστιοφόρο σκάφος στο σημείο, ενώ φέρεται ότι δεν υπάρχουν αγνοούμενοι. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ο ακριβής αριθμός των ατόμων που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στο σημείο.

-------------------------------------------------------

ADELIN FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

--------------------------------------------------------___

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.