Header Ads

Header ADS

Παναγιώτης ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΣ:Βαρυστομαχιάσαμε…

 


Βαρυστομαχιάσαμε…

………………………………………………..
Ο απερχόμενος δήμαρχος σε μια άνευρη ανακοίνωση δήλωσε ότι ζητά και πάλι την εξουσία.
Με τη γνωστή του αλαζονεία, μας σέρβιρε μια ξαναζεσταμένη σούπα, πασπαλισμένη με κινδυνολογία του στυλ, μόνο εμείς τα ξέρουμε όλα (χωρίς εμάς το χάος), με τις γνωστές τετριμμένες ατάκες, με τα ίδια πρόσωπα στις ηγετικές θέσεις να περιμένουν να κάτσουν στην καρέκλα άλλα πέντε χρόνια για να κολλήσουν τα ένσημά τους και να πάρουν σύνταξη από το Δήμο, διαχειριζόμενοι για μια ακόμα φορά οι ίδιοι και οι ίδιοι συνεχώς, τεράστια οικονομικά ποσά.
Προς τούτο έχουν δεσμεύσει και ορισμένους συμπολίτες μας που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά και αφού τους συνεισφέρουν ο καθένας με ό,τι ψήφους έχουν, θα τους πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων σας στημένες λεμονόκουπες, όπως άλλωστε κάνουν τόσα και τόσα χρόνια.
Ισχυρίζεται ότι ο κύριος λόγος που επιθυμεί την παραμονή του στην εξουσία είναι να μην «διακινδυνεύσουν» τα έργα που διατείνεται ότι έχει δρομολογήσει.
Σας διαβεβαιώνουμε, Αγαπητοί Συνδημότες, ότι φυσικά και θα συνεχίσουμε ό,τι έχει προγραμματιστεί γιατί, κάθε Δήμος έχει συνέχεια, αλλά και θα δώσουμε απαντήσεις και ΛΥΣΕΙΣ σε καίρια ζητήματα που αφορούν στον Δήμο μας όπου όλα αυτά τα χρόνια ούτε που σκέφτηκε να αγγίξει.
Ας το πάρουν όμως απόφαση ότι ο χρόνος τους τελείωσε...15 σχεδόν χρόνια είναι πάρα πολλά...
Επιπλέον, έχουμε κάτι ακόμα να τον ρωτήσουμε:
Θα έχει πάλι υποψήφιους και όλους αυτούς από τους στενούς του συνεργάτες που κατηγορούνται για πολύ σοβαρά αδικήματα;
Θα κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα για όλους αυτούς που εκμεταλλευόμενοι τη θέση τους και την ισχύ που αυτή τους παρέχει, συμπεριφέρονται ανενδοίαστα, χωρίς φραγμούς, χωρίς να υπολογίζουν νόμους και ηθικές αρχές;
Παναγιώτης ΝΙΚΟΛΙΝΑΚΟΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Μονεμβασίας
Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.