Header Ads

Header ADS

ΣΟΚ στην Ερμιονίδα: Συνελήφθη ιερέας -Κατηγορείται ότι έστειλε άσεμνο βίντεο σε ανήλικο αγόρι

 

Ένας ιερέας 40 ετών προσήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από καταγγελία που έλαβε χώρα σε περιοχή της Ερμιονίδας. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι αυτές της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.
Η καταγγελία προήλθε από έναν 52χρονο πατέρα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο 13χρονος γιος του δέχθηκε στην εφαρμογή “messenger” βίντεο με άσεμνο περιεχόμενο από τον λογαριασμό του ιερέα. Το παιδί και ο ιερέας διατηρούσαν πνευματική σχέση, σύμφωνα με τον πατέρα.
Το βίντεο, όπως αναφέρει η καταγγελία, απεικονίζει έναν άνδρα γυμνό από τη μέση και κάτω, που απευθύνεται στον 13χρονο και προβαίνει σε γενετήσιες πράξεις. Πατέρας και γιος αναγνώρισαν τη φωνή του ιερέα από τον ήχο του βίντεο και κατήγγειλαν την πράξη.
Κατά τη διάρκεια των έρευνών στο σπίτι του ιερέα, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τρία κινητά τηλέφωνα, έναν φορητό και έναν σταθερό υπολογιστή. Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται με στόχο να αποκαλυφθούν περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό και να εξεταστεί η ευθύνη του 40χρονου κληρικού.
Σημειώνεται ότι η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου είναι μια σοβαρή εγκληματική πράξη, που επιφέρει σημαντικές νομικές συνέπειες. Παράλληλα, το γεγονός ότι ο ύποπτος είναι ιερέας, ένα άτομο που θα έπρεπε να είναι πηγή ηθικής και πνευματικής καθοδήγησης, προσθέτει μια επιπλέον διάσταση στην υπόθεση.
Το επεισόδιο προκαλεί αναστάτωση στην τοπική κοινότητα, ενώ η Εκκλησία έχει κληθεί να δώσει τις δικές της απαντήσεις για τη συμπεριφορά του κληρικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.