Header Ads

Header ADS

ΚΑΙ 2η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΡΜΑΤΗ


Ο Πυροσβέστης πενταετούς υποχρέωσης κ. Νικόλαος Δερμάτης που υπηρετεί  στο Πυροσβεστικό κλιμάκιο Νεάπολης ως γνωστόν στις 25/07/2021 ευρισκόμενος εκτός Υπηρεσίας στην παραλία της Νεάπολης Λακωνίας διέσωσε λουόμενη γυναίκα από πνιγμό.

Για την πράξη αυτοθυσίας που επέδειξε τιμήθηκε με ¨Εύφημο Μνεία» την Ημέρα Τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ στην Σπάρτη την Κυριακή 19/06/2022.

Χθες Κυριακή 02 Απριλίου 2023 βραβεύθηκε για δεύτερη φορά για την πράξη του από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ.Ευστάθιο στον Ιερό του Οσίου Νίκωνος στην πόλη της Σπάρτης.

Μαζί του ακόμα βραβεύτηκαν για την προσφορά τους μέλη της  ομάδα ΕΟΔ Λακωνίας που συμμετείχαν στην πρόσφατη αποστολή στις σεισμόπληκτες περιοχές της γειτονικής Τουρκίας καθώς και νεαρή γυναίκα Υπαξιωματικός του Π.Ν.για τις αθλητικές της επιδώσεις.

-------------------------------------

ADELIN FM ΚΥΘΗΡΑ

--------------------------------------










1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητηρια στον πυροσβεστη για την εξαιρετη πραξη του.Καποια κυρια σημερα ειναι εν ζωη, γιατι ο εν λογο πυροσβεστης βουτηξε στη θαλασσα κ της εσωσε τη ζωη.Πολλα μπραβο αξιζουν στην Εκκλησια μας κ στον Σεβασμιωτατο κκ Ευσταθιο για αυτην του την αναγνωριση σε ολα τα παιδια που βραβευτηκαν χτες.Κατι που ακομα στο Πυροσβεστικο Σωμα, αναλωνονται σε επιτροπες κ διαφορες εγκρισεις για να λαβει χωρα κατι αντιστοιχο….Simon Templar

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.