Header Ads

Header ADS

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 5,4 ΡΙΧΤΕΡ

Δεν αναφέρθηκαν ζημιές στα Αντικύθηρα και στα Κύθηρα από τα 5,4 ρίχτερ τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου

Ρεπορτάζ ADELIN FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Σταθμού μας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κυθήρων κυριο Γιάννη Κατσανεβάκη ενημερωθήκαμε  πως όλα κυλούν ομαλά μετά τον ισχυρό σεισμό που μας ταρακούνησε τα ξημερώματα και πως δεν έχουν αναφερθεί ζημιές.

Από τα πρώτα λεπτά του σεισμού σήμανε συναγερμός στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κυθήρων και πυροσβεστικό όχημα με πυροσβέστες περιπολούσε στα Κύθηρα για τον εντοπισμό τυχόν ζημιών έτοιμο να επέμβει όπου χρειαστεί.

Ο Δήμαρχος Κυθήρων Κύριος Ευστράτιος Χαρχαλάκης μέ έκτακτη Ανακοίνωση μας ενημέρωσε:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:

 Έκτακτη ανακοίνωση για το σεισμό.

¨Τα ξημερώματα του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου σημειώθηκε ισχυρότατη σεισμική δόνηση μεταξύ Κυθήρων και Αντικυθήρων που έγινε ιδιαίτερα αισθητή μέχρι την Αττική. Επικοινώνησα αμέσως με τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ Καθηγητή κ. Ευθύμιο Λεκκα, ενώ ενημέρωσα τον Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και την Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κα. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη. Έχει κινητοποιηθεί η Πολιτική Προστασία του Δήμου και το Π. Κ. Κυθήρων.
Όλα τα σχολεία των 2 νησιών θα μείνουν κλειστά τη Δευτέρα και την Τρίτη για τη διενεργεία τεχνικού ελέγχου και αυτοψίας απο μηχανικούς.
Με βάση τα πρώτα στοιχεία, από τη σεισμική δόνηση έχουν επηρεαστεί γεωτρήσεις και δίκτυα ύδρευσης. Είμαστε σε κινητοποίηση και επιφυλακή. Οι πολίτες να τηρούν τις οδηγίες των Αρχών.¨

Από τα πρώτα λεπτά και για οτιδήποτε νεότερο ο Σταθμός μας και η Σελίδα του σας ενημερώνουν συνεχώς
_____________________________________
Αίθουσα Σύνταξης
ADELIN FM
________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.