Header Ads

Header ADS

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ SEABOURN CRUISE LINE στην Μονεμβασία .

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΣ SEABOURN CRUISE LINE στην Μονεμβασία .

Σήμερα Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 , είχαμε την χαρά να υποδεχτούμε στην Μονεμβασία το Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Seabourn Cruise Line με το κρουαζιερόπλοιο SEABOURN OVATION με 610 επιβάτες .
Μαζί με τον πρόεδρο της Κοινότητας Παναγιώτη Γράφο , τον υπεύθυνο ασφάλειας του λιμένα Μονεμβασίας, Νίκο Κάτσο, και το στέλεχος της ταξιδιωτικής εταιρείας Γιάννη Ευσταθίου, ξεναγήσαμε τον κ. Timothy Littley στο Κάστρο Μονεμβασίας και συζητήσαμε μαζί του τις προϋποθέσεις στενής συνεργασίας με συχνές επισκέψεις πλοίων της εταιρείας Seabourn Cruise από την επόμενη σεζόν στην Μονεμβασία.
Ο κ. Timothy Littley έμεινε εντυπωσιασμένος από την Μονεμβασία και εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον για πιο συχνές επισκέψεις των πλοίων τους στην περιοχή μας .
Στον Κο Timothy Littley, και στον Πλοίαρχο του πλοίου, προσφέρθηκαν παραδοσιακά τοπικά προϊόντα της περιοχής μας .
Η επίσκεψη οργανώθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Γιώργο Μπουτέρη , ο οποίος βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την εταιρεία Seabourn Cruise με στόχο την αύξηση των αφίξεων πλοίων κρουαζιέρας στην περιοχή μας .
Ο λιμένας Μονεμβασίας είναι από τα λίγα λιμάνια στην Ελλάδα που παρά την συνεχιζόμενη εξέλιξη της πανδημίας διατήρησε τις αφίξεις κρουαζιερόπλοιων. Επιπλέον ο λιμένας Μονεμβασίας διαθέτει σχέδιο διαχείρισης περιστατικών sars covid -19, από αφίξεις πλοίων transit, εγκεκριμένο από όλες τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες περιφέρειας Πελοποννήσου, και Νοσοκομείου Σπάρτης.
Στο λιμάνι της Μονεμβασίας αναμένεται για το έτος 2021 να καταπλεύσουν περισσότερα από 30 πλοία κρουαζιέρας.
ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΑΚΟΣ
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Δ.Ε. ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.