Header Ads

Header ADS

Συνάντηση Χρ. Μπουτσικάκη και της Κοινοβουλευτικής Αντιπροσωπείας της Πολωνίας με το Δήμαρχο Αθηναίων



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡ. ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ

ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, Κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

Πειραιάς, 17 Ιουλίου 2021

Σε συνέχεια της συνάντησης της Πολωνικής Αντιπροσωπείας με το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας – Πολωνίας (Όλγα Κεφαλογιάννη, Χριστόφορος Μπουτσικάκης, Αλέξανδρος Μεΐκόπουλος), ο Βουλευτής ΝΔ Α΄ Πειραιά και Νήσων και Αντιπρόεδρος της Κ.Ο.Φ. Ελλάδας – Πολωνίας, κ. Χριστόφορος Μπουτσικάκης και η κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία της Πολωνίας συναντήθηκαν χθες με το Δήμαρχο Αθηναίων, κ. Κώστα Μπακογιάννη.

Από την Πολωνική Αντιπροσωπεία παρέστησαν ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Φ. Πολωνίας – Ελλάδας, κ. Daniel Milewski, ο Αντιπρόεδρος της Κ.Ο.Φ. Πολωνίας – Ελλάδας, κ. Tomasz Kostuś, o Γερουσιαστής, κ. Aleksander Pociej και ο Πρέσβης της Πολωνίας στην Ελλάδα, κ. Artur Lompart.

Στο πλαίσιο των συναντήσεων συζητήθηκαν οι διμερείς πολιτικές, οικονομικές, εμπορικές και πολιτιστικές σχέσεις Αθήνας – Βαρσοβίας, με στόχο την περαιτέρω σύσφιξη και ενδυνάμωσή τους, καθώς και ζητήματα που αφορούν την εξαιρετικά δραστήρια πολωνική κοινότητα στην ελληνική επικράτεια.

Ακολούθως, ο κ. Μπουτσικάκης και η Πολωνική Αντιπροσωπεία, παρουσία και του Υπουργού Τουρισμού, κ. Χάρη Θεοχάρη, παρευρέθηκαν σήμερα στη θεία λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης για το συνεορτασμό της Παναγίας Οστρομπράμσκας, μετά την οποία ακολούθησε έκθεση – αφιέρωμα στους Πολωνούς που διέσωσαν Εβραίους αδελφούς τους κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η Πολωνική Αντιπροσωπεία ευχαρίστησε τον κ. Μπουτσικάκη για τις πρωτοβουλίες και τη συμβολή του στη διεξαγωγή εποικοδομητικών συζητήσεων, ο οποίος δεσμεύθηκε να συνεχίσει να συμβάλει με κάθε δυνατό τρόπο στην εμβάθυνση των σχέσεων συνεργασίας μεταξύ των δύο λαών.





1 σχόλιο:

  1. Και τι μας νοιαζουν οι Πολωνοι εμας στο Τσιριγο ρε; για αυτο σε ψηφισαμε; κατσε.και θα δεις στις επομενες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.