Header Ads

Header ADS

Γιολάντα Δαναού:Λοιπόν μάγκες!!!

 


Λοιπόν μάγκες!!!

Λοιπόν μάγκες (η λέξη περιπαιχτικά), να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, γιατί πολύ λασπολογία και βρωμιά διάβασα μετά την συγκέντρωση της 14ης Ιουλίου.
Που λέτε κουραδόμαγκες, η συγκέντρωση διαμαρτυρία της Τετάρτης, δεν ήταν ούτε αντεμβολιαστών, ούτε φασιστών και θρησκόληπτων όπως τη χαρακτηρίσατε στα κακοκάναλα και στις βοθροφυλλάδες σας.
Ηταν μια συγκέντρωση ελλήνων πολιτών εναντιον του υγειονομικού πραξικοπήματος, εναντίον του κοινωνικού διαχωρισμού, εναντίον των αντισυνταγματικών μέτρων και υπέρ ενός κράτους δικαίου.
Σαφώς και το κοινό ήταν ετερόκλητο...όπως γίνεται πάντα δηλαδή, με κοινό στόχο την ανάκτηση της ελευθερίας που μας στερεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, με τη συναίνεση των υπολοίπων του ελληνικού κοινοβουλίου.
Στην εν λόγω συγκέντρωση λοιπόν, ήταν θρησκευόμενοι, θρησκόληπτοι, φασίστες, Αριστεροί, διανοητές και διανοούμενοι, καλλιτέχνες και σαφώς όλες οι ειδικότητες και οι ιδιότητες των ελλήνων πολιτών. Αα και μην ξεχάσω και τους βρωμιάρηδες ναζιστές που κάποιοι έστειλαν για να καπελώσουν όλη τη συγκέντρωση, ανεπιτυχώς βέβαια.
Τα συστημικά κανάλια, για άλλη μια φορά έγιναν ρεζίλι για τον τρόπο με τον οποίο προσπάθησαν να ευτελίσουν την αντίσταση των πολιτών μιας χώρας.
Και μαζί με τα κανάλια κοινωνικής αποβλάκωσης κάποιες φυλλάδες της αντιπολίτευσης (εδώ η λέξη προκαλεί γέλιο), παρουσιάζοντας εικόνες μειοψηφιών που υπήρχαν στη συγκέντρωση.
Λοιπόν, παπαγαλάκια, σταματήστε να λοιδορείτε, δε σας παρακολουθεί κανείς για ενημέρωση, παρά μόνο για να γελάσει μαζί σας.
Κι εσείς κύριοι, (ξέρετε σε ποιους απευθύνομαι), μαζέψτε τα ναζιστάκια σας, γιατί βγαίνουμε αποφασισμένοι να χτυπήσουμε το ναζισμό και θα το πετύχουμε.
Σταματείστε λοιπόν να μεταδίδετε ψευδείς ειδήσεις και αρχίστε να σκέφτεστε το πως θα μαζέψετε όλα αυτά που πράξατε.
Θα μας βρείτε όλους απέναντι και μάλιστα ενωμένους.
Με παρρησία δηλώνω τα παραπάνω κι ας βγει ένας, κάποιος, να μ αποκαλέσει φασίστρια, ρατσίστρια, θρησκόληπτη και ότι άλλο έχει στο άρρωστο μυαλό του....διακόσιοι κεραυνοί θα πέσουν πάνω του, γιατί η πιάτσα γνωρίζει καλά τι είμαι.
Οσο για τους ανθρώπους που υποτάχτηκαν στη νέα κανονικότητα....άντε βρε θα σας σώσουμε κι εσάς όταν έρθει εκείνη η ώρα. Αν κι εσείς δε θα το κάνατε για εμάς, τι να κάνουμε..είμαστε μεγαλόψυχοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.