Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:Ευρεία σύσκεψη για το έργο της ύδρευσης της Αγ. Πελαγίας


ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΗΡΩΝ:

Ευρεία σύσκεψη για το έργο της ύδρευσης της Αγ. Πελαγίας

Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσα χθες 15-10 στο Δημαρχείο με αντικείμενο την εξέταση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το έργο της κατασκευής του νέου δικτύου ύδρευσης της Αγ. Πελαγίας, που έχει διακοπεί λόγω αδυναμίας έγκαιρης πληρωμής των εκτελεσθεισών εργασιών εκ μέρους του φορέα χρηματοδότησης που είναι η Περιφέρεια.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ύδρευσης Π. Ζαντιώτης, ο Προϊστάμενος ΤΥ Κώστας Στάθης, η Προϊσταμένη ΤΤΥΝΔ ΠΕ Νήσων Αγγ. Ανδριοπούλου με τους μηχανικούς της υπηρεσίας, οι τεχνικοί σύμβουλοι του Δήμου και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας.
Θέλω να επισημάνω, ότι, η πρόσφατη ερώτηση που κατατέθηκε για την πορεία του έργου από Περιφερειακούς Συμβούλους προς τον Περιφερειάρχη είναι ευπρόσδεκτη, αλλά θα ήταν πιο ολοκληρωμένη αν οι ερωτώντες σύμβουλοι έκαναν τον κόπο να επικοινωνήσουν πρώτα με τον Δήμο που έχει πλήρη εικόνα για τα εκτελούμενα έργα. Και γενικά, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι να μιλάνε με τους Δήμους και τους Δημάρχους κατά τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου και όχι μόνο να στέλνουν αυτοματοποιημένα SMS 20 μέρες πριν τις εκλογές...
Το έργο δυστυχώς επιβαρύνεται με νόμιμους τόκους υπερημερίας και αποζημιώσεις σταλιών μηχανημάτων δεκάδων χιλιάδων ευρώ (ο 4ος και ο 5ος λογαριασμός ύψους περίπου 129.000€ αφορούν αποκλειστικά τόκους και σταλίες!) λόγω μη έγκαιρης πληρωμής των λογαριασμών!
Αναμένουμε την άμεση επίλυση του προβλήματος ομαλής χρηματοδότησης του έργου που έχει χρονίσει αδικαιολόγητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.