Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ: Η αποκρουστική πολιτική που αντιμετωπίζει την εκπαίδευση με όρους κόστους-οφέλους οδηγεί σε μεγάλες αντιδράσεις στο Λύκειο του νησιού (ΦΩΤΟ)


To θέμα μας τρέχει και στον .902.gr

Μεγάλες αντιδράσεις έχουν δημιουργήσει σε γονείς και μαθητές του Λυκείου Κυθήρων τα αποκρουστικά αποτελέσματα της πολιτικής που αντιμετωπίζει την εκπάιδευση των μαθητών με όρους κόστους-οφέλους.

Όπως καταγγέλλει με ψήφισμα που εξέδωσε η γενική συνέλευση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου Κυθήρων  τα 6 τμήματα που λειτουτργούσαν πρόκειται να γίνουν 3! 

Επίσης, αναδεικνύουν το απαράδεκτο γεγονός ελλείψεων σε καθηγητές (όπως Βιολόγος, Μαθηματικός, Φιλόλογος και Πληροφορικής) που δημιουργούν σοβαρή έλλειψη σε Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Με βάση τα όσα καταγγέλλουν έχει δημιουργηθεί μια «ολοκληρωτική αποδιοργάνωση- δυσλειτουργία και επικινδυνότητα στην εκπαίδευση των μαθητών μας με ότι αυτό συνεπάγεται (κανονισμός πυροπροστασίας 2τ.μ. ανά άτομο, σεισμογενής και δυσπρόσιτη περιοχή αλλά και παιδιά με Δ.Ε.Π.Υ. και ειδικές ανάγκες).», και τονίζουν ότι δεν θα κάνουν βήμα πίσω από το να υπερασπιστούν τις μορφωτικές ανάγκες των παιδιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.