Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Ι.Π.ΜΥΡΤΙΔΙΩΝ 23&24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΟΥ IONIANTV

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάτρα, 18 Σεπτεμβρίου 2024

 

Ι.Μ. Μυρτιδιών – Κύθηρα | Μεταδόσεις IONIANTV

 

Κατά το διήμερο 23 έως 24Σεπτεμβρίου του 2024 τα Κύθηρα εορτάζουν με κάθε επισημότητα την προστάτιδα και πολιούχο της νήσου Παναγίας της Μυρτυδιώτισσας.

Με γνώμονα τη στήριξη του τοπικού πολιτισμού, η σύγχρονη τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πολύ κοντά σε μοναδικές στιγμές.

O Περιφερειακός τηλεοπτικός σταθμός IONIANTV, υπό την αιγίδα του Δήμου Κυθήρων, προσφέρει στον Ελληνισμό της διασποράς και σε όλη την Ελλάδατις απευθείας τηλεοπτικές μεταδόσεις των εορταστικών τελετών και ακολουθιών απότην Ιερά Μονή Μυρτιδιών, όπου και φυλάσσεται η θαυματουργός εικόνα  της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας.

Δείτε ζωντανά από το ΙΟΝΙΑΝ TV, επίγεια μέσω της DIGEA σεΙόνιο, Δυτική Ελλάδα & Πελοπόννησο, ψηφιακά μέσω της EON στην πλατφόρμα της NOVA (θέση 725), και διαδικτυακά μέσω του siteioniantv.gr, του καναλιού του ΙΟΝΙΑΝ TV στο YouTube, αλλά και της σελίδας του IONIAN TV στο Facebook, αλλά και μέσω του App του IONIAN TV για smarttvs&phonesσε IOS και Android:

·         Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2024 στις 07.00 μ.μ., σε απευθείας μετάδοση, τηλεοπτικά & διαδικτυακά, από την Ιερά Μονή Μυρτιδίων, τονΜέγαΑρχιερατικόΕσπερινό.

YouTubeLivelink για παρακολούθηση και ενσωμάτωση:

https://www.youtube.com/watch?v=uQg3xdrKNJI

 

·         Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024 στις 08.00 π.μ., σε απευθείας μετάδοση, τηλεοπτικά & διαδικτυακά,τηνΠανηγυρικήΘεία Λειτουργία με ΑρχιερατικόνΣυλλείτουργον.

Στις 10.30 π.μ., σε απευθείας μετάδοσηη Λιτάνευση της Θαυματουργού Εικόνας της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας στο εξωτερικό περίβολο της Ιεράς Μονής.

YouTubeLivelink για παρακολούθηση και ενσωμάτωση:

https://www.youtube.com/watch?v=SB0JnS22jNY

 

Trailer: https://youtu.be/sCv2rIZmcJs

 

ΙΟΝΙΑΝ, η Περιφερειακή τηλεόραση όπως πρέπει να είναι…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.