Header Ads

Header ADS

Υπό διωγμό οι χριστιανοί στη… woke Ολυμπιάδα!

 

Υπό διωγμό οι χριστιανοί στη… woke Ολυμπιάδα!

 

Στιγμιότυπο από τη σύλληψη των μελών της οργάνωσης από τη γαλλική αστυνομία. Ενθετη: Ενας από τους συλληφθέντες

Υπό διωγμό οι χριστιανοί στη… woke Ολυμπιάδα!

Οι γαλλικές Αρχές συνέλαβαν έξι μέλη χριστιανικής ΜΚΟ επειδή εισήλθαν στο Παρίσι με λεωφορείο που είχε αναρτημένο το μήνυμα: «Σταματήστε τις επιθέσεις στον χριστιανισμό»

Μαύρο σκοτάδι σκεπάζει πλέον τη χώρα του Διαφωτισμού, καθώς ο άκρατος «δικαιωματισμός» και οι σεξουαλικές επιλογές μιας μικρής μερίδας ανθρώπων πλασάρονται εξόφθαλμα -αν όχι βίαια- πια ως η κυρίαρχη άποψη. Την ίδια στιγμή οποιοσδήποτε εκφράζει αντίθετη άποψη όχι απλώς λοιδορείται, αλλά κινδυνεύει να οδηγηθεί ακόμη και στη φυλακή.

Οπως συνέβη άλλωστε την περασμένη Δευτέρα με τα μέλη της οργάνωσης CitizenGO στο Παρίσι των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι ταξίδεψαν στην πόλη του φωτός κάνοντας το… λάθος να έχουν επιβιβαστεί σ’ ένα λεωφορείο στο οποίο ήταν γραμμένο το σύνθημα «Σταματήστε τις επιθέσεις στους χριστιανούς».

Σύνθημα που κρίθηκε βέβαια… επιθετικό από τις τοπικές Αρχές, αφού προσβάλλει όσους δεν είναι χριστιανοί και ταυτόχρονα παραβιάζει (!) τα ανθρώπινα δικαιώματα. Βέβαια, πρέπει να ενόχλησε και κάτι ακόμη: Το γεγονός πως κάτω από το κεντρικό σύνθημα που ήταν αποτυπωμένο στο λεωφορείο υπήρχε και η διαφήμιση μιας ιστοσελίδας, στην οποία όχι ένας ούτε δυο, αλλά 384.000 πολίτες είχαν υπογράψει κείμενο διαμαρτυρίας που απευθυνόταν στην Ολυμπιακή Επιτροπή, για τα αίσχη που είδε όλος ο πλανήτης κατά την τελετή έναρξης και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τους λάτρεις της woke ατζέντας ακόμη και ο Μυστικός Δείπνος.

Ολα αυτά οδήγησαν τελικά στη σύλληψη (!) τόσο των έξι μελών της CitizenGΟ που επέβαιναν στο πούλμαν όσο όμως και του οδηγού του. Και από εδώ και πέρα άρχισε η περιπέτειά τους, καθώς αντιμετωπίστηκαν σαν… εγκληματίες. Οπως ανέφεραν μετά: «Μας μετέφεραν από το ένα αστυνομικό τμήμα στο άλλο, ενώ επί σχεδόν 15 ώρες μάς συμπεριφέρθηκαν με απόλυτα ταπεινωτικό τρόπο, μείναμε για ώρες γυμνοί και μας απαγόρευσαν να έχουμε επαφή με οποιονδήποτε από τον έξω κόσμο».

Για την οργάνωση όσα συνέβησαν «είναι απολύτως σοβαρά» και δεν αποτελούν παρά μια «νέα επίθεση εναντίον των θρησκευτικών ελευθεριών και, κυρίως, μια νέα επίθεση κατά των χριστιανών, όπως συνέβη άλλωστε και στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων». Ο πρόεδρος της CitizenGO, ο Ισπανός Ιγνάθιο Αρσουάγα, τόνισε από την πλευρά του πως το θέμα δεν θα περάσει έτσι και πως θα κινηθεί νομικά τόσο εναντίον του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, όσο όμως και εναντίον των αστυνομικών Αρχών. «Οι κυβερνήσεις που υποστηρίζουν τη woke ατζέντα γίνονται πλέον ολοένα πιο αυταρχικές» δήλωσε ο Αρσουάγα, προσθέτοντας πως «η woke ιδεολογία συνολικά στοχεύει και θέλει να τελειώσει με τα χριστιανικά σύμβολα».

dimokratia.gr 8|08|2024

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.