Header Ads

Header ADS

Εξτρα χαράτσι σε βάρκες και σκάφη αναψυχής.



Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για το έξτρα χαράτσι σε βάρκες και σκάφη αναψυχής. 

Το οικονομικό επιτελείο της ελληνικής κυβέρνησης, τροποποίησε νόμο του 1975 που ισχύει για τα επαγγελματικά σκάφη και από γκάφα φορολογεί εις διπλούν όσους κατέχουν βάρκα ή σκάφος αναψυχής. 

Το λάθος που έκαναν οι μαθητευόμενοι μάγοι του υπουργείου Οικονομικών, αντί να το διορθώσουν, το πληρώνουν κυριολεκτικά οι ιδιοκτήτες σκαφών και βαρκών. 

Τα σκάφη άνω των 5 μέτρων έχουν φόρο πολυτελείας. Όλα έχουν τεκμήρια. Τα άνω των 7 μέτρων πληρώνουν και ΤΕΠΑΗ, που είναι τα αντίστοιχα τέλη κυκλοφορίας. Τα τέλη ελλιμενισμού έχουν αυξηθεί δραματικά. Μία βάρκα στοιχίζει πλέον περισσότερο ακόμα και από τα τέλη κυκλοφορίας ενός αυτοκινήτου. 

Για την ελληνική κυβέρνηση θεωρείται προνόμιο να έχει ένας Έλληνας μια βάρκα και ας κατοικούμε σε μία χώρα που ο ζηλευτός πλούτος της είναι οι θαλάσσιες περιοχές μας. 

Αν και γνωρίζουμε όλοι ότι σε μικρά (παραμεθόρια) νησιά οι κάτοικοι διαθέτουν βάρκες και σκάφη για τις καθημερινές τους ανάγκες, όπως το ψάρεμα, την επικοινωνία με τα άλλα νησιά ή ακόμα και τη μεταφορά ασθενούς, σε μία έσχατη ανάγκη. Σε λίγο θα μας φορολογήσουν (εις διπλούν) και τον αέρα που αναπνέουμε.

 Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα! 

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.