Header Ads

Header ADS

ΚΥΘΗΡΑ:ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΟΥΣΟΥΡΗΣ Φαίνεται ότι η Εγχώριος και ο Δημος είναι ανίκανοι να ανταποκριθεί στο ρόλο τους.



 - (Ντροπή!

Συνήθως αποφεύγω να δημοσιεύω τέτοιες καταστάσεις, όμως η αγανάκτηση που νιώθω για την αδιαφορία και την ανικανότητα των αρμοδίων αρχών σχετικά με την αποκομιδή των απορριμάτων καθώς και την εικόνα των παροχών της παραλίας ( ντουζιέρες και καμπίνες), έχει φτάσει στα όρια.
Δέχομαι συνεχώς παράπονα, τόσο από δημότες όσο και από επισκέπτες του νησιού, για τα παραπάνω προβλήματα.
Φαίνεται ότι η Εγχώριος και ο Δημος είναι ανίκανοι να ανταποκριθεί στο ρόλο τους.
Για άλλο ένα τριήμερο αντικρισαμε το θλιβερό θέαμα με σκουπίδια να ξεχειλίζουν, σε περιβάλλον ζέστης πράγμα που εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία.
Φυσικά δεν φταινε για αυτό οι πολίτες, φταίει ο υπεύθυνος καθαριότητας που δεν μεριμνήσε ή δεν κατάφερε να συντονίσει την ομάδα καθαριοτητας ωστε να βγει ένα δρομολόγιο μέσα στο τριήμερο στα μέρη όπου συσσωρεύεται μεγάλος όγκος απορριμάτων.
Ενώ από τον περασμένο χειμώνα, και από τις αρχές Μαΐου είχα ενημερώσει επανειλημμένα για τις επισκευές που χρειάζονταν οι καμπίνες δεν έγινε έως αυτήν την ώρα τίποτα απολύτως. Επισκευαστηκαν εντελώς πρόχειρα με αποτέλεσμα να ξαναχαλάσουν
Όσο αφορά τις ντουζιέρες, εφόσον η εγχώριος εισπράττει από τις παραλίες, είναι υποχρεωμένη για τις επισκευές στο δίκτυο και όχι να ζητάει από τον Δήμο να τις επισκευάσει.
Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, κάποιοι καταστηματαρχες προσφέρθηκαν και πλήρωσαν κάποιον υδραυλικό να φτιάξει το δίκτυο για τις ντουζιέρες με αποτέλεσμα να μη φτιαχτεί σωστά όλο το δίκτυο και το νερό να χάνεται για τουλάχιστον 2 μερες, κι ευτυχώς που το είδαμε και το διορθωσαμε.









3 σχόλια:

  1. Και εγώ μπορώ να σου δείξω άλλες εκατό φωτογραφίες που είναι όλα καθαρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μαγαζατορες στο Καψάλι μόνο να φωνάζουν ξέρουν και να ζητάνε. Όταν τους ζητήθηκε να φύγουν όλοι οι κάδοι να πάνε πίσω γκρινιάζατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.