Header Ads

Header ADS

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KICKBOXING:Δ/Τ



Στις 25 και 26 Μαΐου ένα πλούσιο, σημαντικό και ενδιαφέρον διήμερο για το Kickboxing και των κλάδων άθλησης που καλλιεργεί έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.

Στις 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε το ετήσιο συνέδριο Kickboxing στο Πολιτιστικό Κέντρο στο οποίο υπήρξε η πολυπληθέστατη συμμετοχή όλων των εποχών από όλη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα. Αφού έγινε ένας σύντομος απολογισμός δωδεκαετίας από τη διοίκηση, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης του αθλήματος στη Παγκόσμια Ομοσπονδία (WAKO-Development Committee Chairman) κύριος Μαυρομμάτης Αντώνιος ανέλυσε, εξήγησε και ενημέρωσε για τις όλες τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, για διεθνή πρωταθλήματα που έρχονται στην Ελλάδα, για τις επόμενες σχολές προπονητών, για το δυναμικό ξεκίνημα WAKO-PRO στην Ελλάδα και για το Ολυμπιακό όνειρο που έρχεται επιβεβαιώνοντας την εκρηκτική δυναμική και ανάπτυξη του αθλήματος σε Ελληνικό και Παγκόσμιο επίπεδο. 

Στις 26 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Αγίων Αναργύρων το κύπελλο Ring με πάνω από 500 συμμετοχές αθλητών σε ένα κατάμεστο γήπεδο αποδεικνύοντας τον όγκο και την ποιότητα του αθλήματος στην Ελλάδα. 

Έχοντας ως επόμενο σταθμό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 28-29-30 Ιουνίου στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με ελεύθερη είσοδο, ανανεώνεται εκεί το επόμενο ραντεβού με όλους τους λάτρες του αθλήματος.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.