Header Ads

Header ADS

ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ:Ας δούμε λοιπόν τι καταφέραμε στην Ελλάδα αυτά τα 12 χρόνια



Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε στην Τουρκία το 2012 λίγα μόλις λεπτά αφού είχα αναλάβει την εκπροσώπηση της WAKO στην Ελλάδα .Χωρίς να έχω φανταστεί μέχρι τότε την εμπιστοσύνη που θα μου έδειχναν το 2014 οι ομόλογοι μου στην WAKO world

Ας δούμε λοιπόν τι καταφέραμε στην Ελλάδα αυτά τα 12 χρόνια :

15 σεμινάρια διαιτητών και κριτών σε όλη την Ελλάδα, παραβρέθηκα ως εισηγητής σε 60 σεμινάρια στην Ελλάδα, αναγνωρίσαμε 4 κλάδους άθλησης από τη Γ.Γ.Α., διοργανώσαμε σε όλη την Ελλάδα διασυλλογικά Πρωταθλήματα, κάναμε Εθνικά Πρωταθλήματα και Κύπελλα σε μεγαλουπόλεις της Ελλάδος, δημιουργήσαμε την πρώτη σχολή προπονητών μαζί με τη Γ.Γ.Α..

Τώρα πλέον επειδή το Kickboxing είναι προολυμπιακό άθλημα οι σχολές διοργανώνονται από τη Γ.Γ.Α. όπως σε όλα τα αναγνωρισμένα αθλήματα, διοργανώσαμε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2016, το φθινόπωρο του 2024 έχουμε το επόμενο, δημιουργήσαμε γραφεία εξυπηρέτησης συλλόγων στον Πειραιά Αττικής και στο Ηράκλειο Κρήτης, δημιουργήσαμε Πρωταθλήματα στην Ελληνική Αστυνομία καθώς και διοργανώσαμε την πρώτη Πανεπιστημιάδα του Kickboxing, δημιουργήσαμε το επίσημο ranging αθλητών του Kickboxing στην Ελλάδα.

Κατέχουμε 15 αγωνιστικά τατάμι, 3 ολυμπιακών προδιαγραφών αγωνιστικά Rings, easy scoring με 30 τηλεοράσεις αγώνων, 15 laptops, 200 καρέκλες, 30 τραπέζια.

Βαθμολογηθήκαμε νούμερο ένα μη Ολυμπιακή Ομοσπονδία από τη Γ.Γ.Α. πριν την πλήρη αναγνώριση του αθλήματος από τη Διεθνή Ελληνική Επιτροπή (ΙOC). Από 48 ενεργά σωμάτια το 2012 έχουμε φτάσει τα 356 το 2023 με πάνω από 20.000 αθλητές. Τελειώνοντας 12 χρόνια, 95 ταξίδια με στόχο την ανάδειξη του ελληνικού Kickboxing.

Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο μου Μιχάλη Τριανταφύλλου για την αδιάλειπτη στήριξη του, τον Πρόεδρο της Παγκόσμια Ομοσπονδία για την εμπιστοσύνη του και όλους μου τους συνεργάτες για την προσπάθεια που κατέλαβαν.

Ότι καταφέραμε έγινε από δυο ανθρώπους με αγάπη στο άθλημα χωρίς χορηγούς, χωρίς υποστήριξη τα 11 από τα 12 χρόνια, χωρίς δικαιολογίες για κορνοϊούς, ελλείψεις γηπέδων και προβλημάτων συγκοινωνία, το Kickboxing στον κόσμο είναι για το 2023 το 9 φορές πιο αναπτυσσόμενο από οποιοδήποτε άλλο άθλημα στον κόσμο ομαδικό ή ατομικό.

Η Ελλάδα είναι τα τελευταία 6 χρόνια στις 8 καλύτερες ομάδες του κόσμου…στο επανιδείν

🌍🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.