Header Ads

Header ADS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΥΘΗΡΑ


ΚΥΘΗΡΑ 05/10/2023
Πληροφορηθήκαμε πως ο κ.Χαρχαλάκης φέρεται να κατήγγειλλε τον υπάλληλο της Δασικής Υπηρεσίας στα Κύθηρα στον προϊστάμενό του, οτι δηλαδή χρησιμοποιεί την ιδιότητα του για άγρα ψήφων υπέρ του επικεφαλής μας.

Σε κάθε περίπτωση είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός να στηρίζει οποιονδήποτε, εφόσον δεν εκμεταλλεύεται την ιδιότητά του. 

Κάτι που πχ δεν έκανε ο δημοσιογράφος κ.Εμμ. Καλλίγερος όταν εσκεμμένα αλλοίωσε, δημοσίευσε και λοιδώρησε δήλωση του κ.Σοφίου. 

Μας τιμούν τόσο η προσωπική στήριξη από τον Κύριο Αρβανίτη όσο και η θεσμική συκοφαντία από τον κύριο Καλλίγερο – η οποία περιέργως δεν ενόχλησε...

Σχετικά δε με το δασικό ζήτημα, τις περισσότερες ψήφους μας τις έδωσε ό ίδιος ο δήμαρχος όταν ανέλαβε την προσωπική ευθύνη της μη προσφυγής ενάντια στους δασικους χάρτες και οδήγησε τους Κυθήριους είτε να χάσουν την περιουσία τους είτε σε κοστοβόρες και χρονοβόρες ατομικές ενστάσεις. 

Κλείνουμε λοιπόν με τις θερμότερες ευχαριστίες μας καθώς όσο πλησιάζουμε στις εκλογές, αποδεικνύεται με κάθε τρόπο πως είμαστε οι καταλληλότεροι.
Διότι η πραγματικότητα είναι πως όποια συμπεριφορά έχεις στον προεκλογικό αγώνα, αυτήν έχεις και μετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.