Header Ads

Header ADS

Ανοίξτε τη Γυάρο και τη Μακρόνησο.





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 15 Σεπτεμβρίου 2023 

Ανοίξτε τη Γυάρο και τη Μακρόνησο. 

H Ελλάδα δέχεται εισβολή. Η Ευρώπη δέχεται εισβολή. 

Έχουμε ακήρυχτο πόλεμο. Ας το εμπεδώσουμε. Καθημερινά στην Ελλάδα μπαίνουν από 200 έως 800 λαθρομετανάστες. 

Τα νησιά μας όπως η ακριτική Χίος οπου βρίσκομαι σήμερα, στενάζουν. Στη Σάμο οι λαθρομετανάστες κοντεύουν να ξεπεράσουν τον πληθυσμό του νησιού. Στη Μυτιλήνη είναι απελπισμένοι. Στην κατακαμένη Ρόδο κάθε μέρα εισβάλλουν δεκάδες, άλλες φορές και εκατοντάδες. Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και στα Βόρεια σύνορά μας.

 Ο πολύπαθος Έβρος υποφέρει από τις ανεξέλεγκτες ροές τους. Δολοφονούν κόσμο στην Εγνατία, κλέβουν τα πάντα από τους κατοίκους για να φάνε και να ντυθούν, μέχρι να ζητήσουν άσυλο και να τους τρέφει το Ελληνικό κράτος και η Ε.Ε. Ως πότε θα το δεχόμαστε αυτό αλήθεια; 

Δίπλα μας στη γειτονική Ιταλία προχτές στο μικρό νησάκι Λαμπεντούζα που έχει μόνιμους κατοίκους 4.500 έγινε εισβολή 7.000 λαθρομεταναστών Αφρικανών με 120 πλοιάρια. 

Η κατάσταση δεν πάει άλλο. Η Ευρώπη πρέπει να ξυπνήσει. Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ προτείνει τη μοναδική ενδεδειγμένη λύση. Ανοίξτε τη Γυάρο και τη Μακρόνησο ή όποιο άλλο ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΝΗΣΙ θέλετε, φτιάξτε χτες κλειστά κέντρα, κάντε κλειστά όσα κέντρα ήδη υπάρχουν για να μασουλάνε οι κολλητοί σας, όπως είχατε υποσχεθεί προεκλογικά το 2019 και στείλτε τους όλους εκεί μέχρι να αποφασίσουν να γυρίσουν στις χώρες τους. Είναι ευχάριστη λύση; Όχι. \

Όμως είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ για να σωθεί η πατρίδα μας αλλά και η Ευρώπη. Όταν το βαρέλι τρυπήσει, βουλώνεις την τρύπα. Οι τρύπες εισόδου της Ε.Ε. είναι η Ελλάδα και η Ιταλία. Αν εμείς μαζί με τους Ιταλούς συντονισμένα τους συλλαμβάνουμε (εφόσον μας λένε ψέμματα πως δεν μπορούμε να αποτρέψουμε την είσοδό τους) και τους κρατάμε στα κλειστά κέντρα μέχρι να αποφασίσουν να γυρίσουν στην Πατρίδα τους, χωρίς κινητά, χωρίς άσυλο, χωρίς του κόσμου τα επιδόματα, χωρίς τις ΜΚΟ που θησαυρίζουν από αυτούς και τους βοηθάνε τότε το πρόβλημα θα λυθεί. 

Τον δρόμο στην Ευρώπη τον δείχνουν η Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ρουμανία που δεν ξεπουλάνε το έθνος τους για ευρώ όπως κάνει η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν το κρύβει καν πως ονειρεύεται πολυπολιτισμικές κοινωνίες κάνοντας την Ελλάδα συνειδητά τη χαβούζα και την αποθήκη λαθρομεταναστών της Ευρώπης. 

Δεν τους θέλουμε, δεν μπορούμε να τους αφομοιώσουμε, δεν είναι ευπρόσδεκτοι. Ανοίξτε την Μακρόνησο και τη Γυάρο χτες. 

Ακούστε την ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ. 

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα! ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

1 σχόλιο:

  1. Ποια φωνή λογικής; Οταν ο τόπος αυτός υποφέρει απο μια άχρηστη κυβέρνηση μερικούς τους νοιαζει να πατήσουν πάνω στον μαυρο πατριωτισμό. Καμία κουβεντα για τις φωτιές σε Ρόδο, Εβρο καμια κουβεντα για τις πλημμύρες στ Θεσσαλικό καμπο. Και όχι δεν θα ανοίξουμε τα μαρτυρικά νησιά Γυάρο και Μακρόνησο. για εσάς και τους ομοϊδεάτες σας θα ανοίξουμε αν χρειαστεί ξανά την Πηγάδα στον Μελιγαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.