Header Ads

Header ADS

Η διακίνηση της κοκαΐνης και ο έλεγχος στα στέκια της Αττικής που δεν χωράει 2 «κουμάντα».

 

«Όπου τους βρείτε σκοτώστε τους»! Η εντολή του αρχηγού των «σκληρών» Αλβανών της Αθήνας στην Λούτσα για το αμαρτωλό αυτοκίνητο με τις γερμανικές πινακίδες. Αιματηρό ξεκαθάρισμα λογαριασμών με 6 νεκρούς. Η καταδίωξη και η ενέδρα θανάτου που γάζωσαν με 25 σφαίρες την αντίπαλη ομάδα μέσα στο αυτοκίνητο της. Η διακίνηση της κοκαΐνης και ο έλεγχος στα στέκια της Αττικής που δεν χωράει 2 «κουμάντα».




Η ενέδρα θανάτου ήταν άριστα οργανωμένη! Με 25 σφαίρες άγνωστοι εκτέλεσαν έξι άτομα (όλοι Αλβανοί) αργά το απόγευμα στη Λούτσα. Πρόκειται για αλλοδαπους - Αλβανούς που όπως όλα δείχνουν έπεσαν σε ενέδρα θανάτου με την Αστυνομία να αναζητά μια μοτοσικλέτα και ένα μαύρο αυτοκίνητο με το οποίο φέρεται να έχουν διαφύγει οι δράστες.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Αραφήνος, κοντά στην συμβολή με την οδό Αρίωνος στην Αρτέμιδα, όπου άγνωστοι γάζωσαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έξι άτομα, όλοι τους κατά πληροφορίες αλλοδαποί, αφού πρώτα τους ακολουθήσαν και τους ανάγκασαν να σταματήσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 οι νεκροί είναι σεσημασμένοι για διακίνηση ναρκωτικών και εμπορία.

Αστυνομικές πηγές λένε στο edolio5 ότι τις τελευταίες μέρες υπήρχαν πληροφορίες για έντονη αντιπαράθεση σε στέκια διακίνησης ηρωίνης του κέντρου της Αθήνας μεταξύ μικροεμπόρων για τον έλεγχο της λευκής σκόνης.

Τελικώς από το επεισόδιο στο όχημα με τις γερμανικές πινακίδες βρέθηκαν πέντε νεκροί και ένας ακόμη άνδρας επίσης νεκρός, έξω από το όχημα που προφανώς προσπάθησε να διαφύγει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών με τους δράστες να έχουν διαφύγει, κατά πληροφορίες, με ένα μαύρο όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.