Header Ads

Header ADS

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2023-2024



Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη του σχολικού έτους 2023-24 στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου – ΓΕΛ Κυθήρων. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων κ. Σεραφείμ για άλλη μια φορά μας ευλόγησε με αγάπη, ενώ μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Κυθήρων κ. Ευστράτιος Χαρχαλάκης, ο Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος της Σχολικής μας Επιτροπής κ. Γιώργος Κομηνός και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Κυθήρων, κ.Φρόσω Κασιμάτη.  

Μετά τη σύντομη τελετή οι μαθητές μπήκαν στις αίθουσες όπου τους δόθηκαν βιβλία και πρόγραμμα. Ο Δήμαρχος υποσχέθηκε  να είναι πάντα αρωγός και συμπαραστάτης στο έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας  και  η Διευθύντρια του Γυμνασίου κ. Σταυρούλα Φατσέα  του εξέφρασε τις ευχαριστίες της για την υποστήριξη που έχει λάβει το σχολείο και στις δύο θητείες του νυν Δημάρχου.   

Η πρώτη εβδομάδα μαθημάτων κυλά ομαλά με τετράωρα  προγράμματα λόγω κάποιων προβλημάτων  στις τοποθετήσεις εκπαιδευτικών στο συστεγαζόμενο ΓΕΛ. 

Στο Γυμνάσιο Κυθήρων έχουν παρουσιαστεί και αναλάβει υπηρεσία οι περισσότεροι εκπαιδευτικοί και μόλις καλυφθούν και οι ανάγκες του ΓΕΛ, ελπίζουμε  σύντομα, θα πραγματοποιείται πλήρες ωρολόγιο πρόγραμμα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.