Header Ads

Header ADS

Κύθηρα Αντικύθηρα Καινούργια Μέρα:το έντυπο του Προγράμματός μας



Φίλες και φίλοι, στο παρακάτω Link, μπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο του Προγράμματός μας. Το έντυπο περιλαμβάνει τον απολογισμό του έργου μας για την περίοδο 2014-2023 καθώς και τον προγραμματισμό της νέας δημοτικής περιόδου ανά άξονα πολιτικής. Το Πρόγραμμά μας δεν είναι ούτε "αέρας", ούτε ατελείωτες στερεοτυπικές θεωρίες. Είναι σαφές, συγκεκριμένο και περιλαμβάνει έργα και δράσεις που πιστεύουμε ότι έχει ανάγκη ο τόπος μας. Καλή περιήγηση! Δείτε το έντυπο εδώ:

4 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει καμία πρόταση δράσης, κανένα κονδύλι, καμία Περιβαλλοντική Μελέτη, καμία μέριμνα στήριξης και συνεργασίας στον αγώνα ενάντια στα αιολικά πάρκα. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διάβασε καλύτερα

      Διαγραφή
    2. Διάβασα, καμία προτεινόμενη δράση κλπ. Μόνο στη σελ 82 λέει οτι "Δίνουμε δυναμικό αγώνα ενάντια στα φαραωνικά σχέδια δημιουργίας τεράστιων αιολικών πάρκων στα Κύθηρα".
      Που και αυτό ψιλοψέμα είναι, με το ζόρι σύρθηκε ο Δήμος να πάρει απόφαση σε εκείνο το έκτακτο ΔΣ που εγινε κατ' απαίτηση του κόσμου. Και από τότε δεν έχει κάνει τίποτα. Μα τίποτα σε ύποπτο βαθμό.

      Διαγραφή
    3. και τι παραπάνω θες από αυτό; να βγουνε με πλακάτ στην Ομόνοια ή να κάνουν καμιά συναυλία στα προπύλαια παρέα με 200 άπλυτους; η Ενεργειακή Κοινότητα που φτιάξανε είναι η πιο σωστή ενέργεια απέναντι στις ανεμογεννήτριες

      Διαγραφή

Από το Blogger.