Header Ads

Header ADS

ΝΕΑΠΟΛΗ ¨ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΦΛΟΓΑ¨ΖΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ

Φωτογραφίες Georgia Georgakakou

Την περασμένη Κυριακή ζήσαμε μια ιστορική βραδιά στα Βάτικα στη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογου και της Ρένας Μόρφη, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν στο Σύλλογο ΦΛΟΓΑ!! Τ

Το πλήθος του κόσμου που παρακολούθησε τη συναυλία ήταν πρωτοφανές!!

Σημειώθηκε για πρώτη φορά sold out σε μία συναυλία στα μέρη μας και φυσικά ρεκόρ προσέλευσης θεατών!! Μπορεί στο ξεκίνημα της προσπάθειάς μας αυτό να ήταν ο κρυφός μας πόθος, αλλά δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση ανταπόκριση με τέτοια θέρμη από τον κόσμο!! Αυτό είναι η μεγαλύτερη ελπίδα για το μέλλον μας ως άνθρωποι, σε μία εποχή που κάθε αρχή και ηθική στην κοινωνία έχει ισοπεδωθεί!!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά όλους τους χορηγούς που μας ενίσχυσαν για την πραγματοποίηση της συναυλίας, όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν την Κυριακή το βράδυ, τον Δήμο Μονεμβασίας για την οικονομική στήριξη, τη Φιλαρμονική μας και την αρχιμουσικό κα Φανή Φερδιανάκη για την πολύτιμη συμμετοχή στα πλαίσια της διαφήμισης και προώθησης της συναυλίας, αλλά και το Κέντρο Υγείας Νεάπολης και συγκεκριμένα τον διευθυντή κ. Ιωάννη Μιχαλέτο και τους κ. Αντρέα Σαραντίτη και κ. Ιωάννη Γεωργουδή, για την παρουσία τους και την πολύτιμη συνεισφορά τους στα πλαίσια της εκδήλωσης, δίνοντας λύση ακόμη και σε ένα απρόοπτο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της συναυλίας!!

Επίσης, θα θέλαμε να τονίσουμε πως είναι τεράστια ανάγκη όλοι μας, εκτός από τέτοιου είδους εκδηλώσεις να συμμετέχουμε και στις αιμοδοσίες που πραγματοποιούνται, αλλά και σε άλλες δράσεις όπως το να γίνουμε δότες μυελού των οστών, ώστε να μπορέσουν να έχουν επιπλέον όπλα στη φαρέτρα όλοι εκείνοι που ρίχνονται στη μάχη για να κερδίσουν αυτόν το δύσκολο αγώνα!!

Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η επίσημη ανακοίνωση με το ακριβές ποσό που θα κατατεθεί στον λογαριασμό του Συλλόγου ΦΛΟΓΑ μετά και τον τελικό απολογισμό, αλλά και πλούσιο φωτογραφικό και όχι μόνο υλικό από την συναυλία!!
Τέλος, θέλουμε να σημειώσουμε πως όλη η καλλιτεχνική ομάδα του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη ανέφερε χαρακτηριστικά πως έζησαν μαζί μας μία από τις καλύτερες συναυλίες της φετινής περιοδείας τους έως τώρα, κάτι το οποίο είναι υψίστης τιμής για εμάς και μας κάνει διπλά υπερήφανους για το τελικό αποτέλεσμα που φέραμε εις πέρας!!

Η συναυλία για τη ΦΛΟΓΑ 2023 πέρασε λοιπόν στην ιστορία... Ας πούμε εις το επανιδείν και ο χρόνος θα δείξει τι άλλο μας επιφυλάσσει το μέλλον!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.