Header Ads

Header ADS

ΒΑΤΙΚΑ:¨ΕΓΡΑΨΕ¨ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ !!!(Φωτογραφίες)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 14 Αυγούστου το βράδυ παραμονή της Παναγίας το ΜΕΓΑΛΟ παραδοσιακό πανηγύρι του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ¨Ο ΝΕΡΑΤΖΙΩΝΑΣ¨ στον προαύλιο χώρο της Παναγίτσας.

Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν στον πολύ δραστήριο Πρόεδρο και σε όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου ¨Ο ΝΕΡΑΤΖΙΩΝΑΣ¨για την υπέροχη βραδιά !!!

Να είστε καλά και του χρόνου.

Φωτογραφίες Paris Dermatis

----------------------------------------------------

ADELIN 107,3 FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΥΘΗΡΩΝ

--------------------------------------------------------

Ανάρτηση Vaggelis Sgardelis



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο πανηγύρι του πολιτιστικού συλλόγου Καμπιτών "Ο Νερατζιώνας"!
Πλήθος κόσμου κατέφθασε από νωρίς και όλα έδειχναν πως η βραδιά θα είναι μοναδική! Με την υπέροχη ορχήστρα μας αλλά και τη διάθεση όλων μας σε αυτή τη φανταστική τοποθεσία!
Να σας ευχαριστήσουμε ειλικρινά που ήσασταν μαζί μας και που μας στηρίζετε σε κάθε μας δράση!
Να ευχαριστήσουμε το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την παραχώρηση του χώρου! Να ευχαριστήσουμε όλους όσους κόπιασαν για να βγει αυτό το αποτέλεσμα! Να ευχαριστήσουμε τους δωροθέτες μας για τα όμορφα δώρα της λαχειοφόρου μας! Υπάρχουν κάποιοι λαχνοί που αναζητούν τον τυχερό τους!
Οι λαχνοί αυτοί είναι: ΣΕΙΡΑ Α 341, Α 423, Γ 726 , Α 86, Α 390, Α 834, Γ 972, Α 551, Γ 677, Β 389, Α 653, Α 152, Γ 587, Α 850, Α 808, Γ 432, Γ 319, Γ 616, Γ 845. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε μαζί μας για την παραλαβή των δώρων σας με το απόκομμα του λαχνού σας! 6975162605
Περάσαμε υπέροχα! Σας ευχαριστούμε!
Συνεχίζουμε τις δράσεις του συλλόγου μας,αύριο βράδυ στο Νερατζιώνα,στο πάρκινγκ της παραλίας όπου θα πραγματοποιηθεί προβολή ταινίας για ενήλικες! Ώρα έναρξης 21:30μ.μ.

Υ.Γ. Δίνοντας και την ψυχή μας για το σύλλογο μας αλλά και για όλους εσάς,έχουμε αποφασίσει να πραγματοποιήσουμε όλα μας τα όνειρα! Τέτοιες βραδιές σαν αυτή της 14ης Αυγούστου είναι η ανταμοιβή μας! Να είστε όλοι καλά! Και του χρόνου με υγεία να ανταμώσουμε στο πανηγύρι μας!



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.