Header Ads

Header ADS

ΔΙΑΚΟΦΤΙ:H πολύ δραστήρια Εθελοντική Ομάδα του Diakofti.gr ξεκίνησε μια ιδιαίτερα δύσκολη δράση


ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ....

Σήμερα η πολύ δραστήρια Εθελοντική Ομάδα του Diakofti.gr ξεκίνησε μια ιδιαίτερα δύσκολη δράση για την προστασία του Περιβάλλοντος και τη βελτίωση της αισθητικής της πρώτης εικόνας των επισκεπτών, όχι μόνο στο Διακόφτι αλλά σε ολόκληρα τα Κύθηρα.

Πρόκειται για την παραθαλάσσια έκταση μεταξύ του δρόμου και της θάλασσας από την Γέφυρα του Διακοφτίου μέχρι το Λιμάνι. Αυτή η προνομιούχα έκταση είχε καταντήσει εδώ και πολλά χρόνια μια εκτεταμένη χωματερή,..πραγματική ντροπή για το Διακόφτι και τα Κύθηρα και παράγοντας σοβαρής υποβάθμισης του Περιβάλλοντος και ενός πανέμορφου τοπίου. Για την αξιοποίηση του μοναδικού αυτού σε Γεωγραφική θέση και προβολή χώρου...υπάρχουν και έχουν υποβληθεί ..αρμοδίως, σοβαρές και υλοποιήσιμες προτάσεις ,και έχουν ληφθεί ισάριθμες υποσχέσεις..

Εμείς όμως θα επιμείνουμε ...δεν είναι και τόσο δύσκολο να καταλάβει κάποιος τη σημασία της πρώτης και τελευταίας εντύπωσης ενός επισκέπτη και όχι μόνο στα Κύθηρα. Επειδή ο χώρος είναι μεγάλος ,και τα σκουπίδια και τα φερτά υλικά από τη θάλασσα ,πάρα πολλά- μέχρι πλαστική βάρκα..βρήκαμε-μόνο σήμερα περισυλλέξαμε 12 μεγάλες σακούλες, και η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσουμε στο Λιμάνι, καλούμε όποιο φίλο θέλει και μπορεί να βοηθήσει να επικοινωνήσει μαζί μας στο Diakofti.gr (τηλ.6940409300)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.