Header Ads

Header ADS

Ο Εθνικός Πειραιά αποχαιρετά τον Κώστα Τσάκο

 Ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και, εν προκειμένω, στον Εθνικό, αποχαιρέτησε σήμερα (2/3) ο πειραϊκός σύλλογος.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσάκο, ο οποίος είχε εργαστεί ως βοηθός προπονητών στον κυανόλευκο πάγκο και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Όπως αναφέρει το Soccerbase.gr, o εκλιπών υπήρξε τερματοφύλακας που μπορεί να μην κατάφερε να παίξει σε ψηλό επίπεδο, αλλά έκανε μεγάλη προπονητική καριέρα, τόσο ως πρώτος προπονητής, αλλά περισσότερο ως συνεργάτης προπονητών. Όταν σταμάτησε επέστρεψε στη γενέτειρά του Νεάπολη Λακωνίας, και διατέλεσε Δήμαρχος Βοιών. Το όνομά του έχει δοθεί στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης.

Στην ενημέρωση των Πειραιωτών αναφέρεται: «Ο Εθνικός εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του βετεράνου τεχνικού, Κώστα Τσάκου. Ο εκλιπών είχε περάσει από τους πάγκους πολλών ομάδων και είχε θητεύσει ως άμεσος συνεργάτης σπουδαίων ξένων τεχνικών. Στον Εθνικό πρόσφερε τις υπηρεσίες του, ως βοηθός του Τζον Μορτιμορ, ενώ είχε διατελέσει και στενός συνεργάτης του Βίκ Μπάκιγχαμ».

soccerlive.gr/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.