Header Ads

Header ADS

«Σκάστε οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»: Ο πόνος έγινε οργή στην κόλαση των Τεμπών



newsbreak.gr

Οργή, απέραντη θλίψη και ανείπωτος πόνος επικρατεί σε όλη τη χώρα για τον άδικο χαμό τόσων ανθρώπων, μεταξύ των οποίων πολλά νεαρά άτομα και δη φοιτητές και φοιτήτριες. 

Μέχρι τώρα οι νεκροί από την τραγωδία ανέρχονται στους 47, ενώ οι διασώστες ψάχνουν στα συντρίμμια για αγνοούμενους. Οι έρευνες συνεχίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας, αλλά οι πυροσβέστες ελπίζουν ότι όσο προχωρούν προς το τρίτο βαγόνι του τρένου -και κόβουν τα σίδερα- ίσως βρεθεί κάποιος ζωντανός. Ο σταθμάρχης Λάρισας έχει ομολογήσει το λάθος του, και θα οδηγηθεί στην εισαγγελία Λάρισας.

Η χώρα έχει βυθιστεί στο πένθος για την πολύνεκρη τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη, μετά τη σφοδρή σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών, με αποτέλεσμα τον φρικτό θάνατο δεκάδων ανθρώπων και τον τραυματισμό ακόμα περισσότερων. Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι είναι ένας 20χρονος που εκσφενδονίστηκε από τη σύγκρουση των τρένων. Βρέθηκε στα χωράφια ζωντανός και είναι το μοναδικό άτομο που έχει επιζήσει από το πρώτο βαγόνι που τυλίχτηκε στις φλόγες μετά τη σύγκρουση. Ταξίδευε για τη Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζει. Οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία στο κεφάλι.

«Σκάστε οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες»

Η θεία του ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook το παρακάτω μήνυμα:

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά θερμά συλληπητηρια στους γονείς και συγγενείς των θυμάτων!Η Παναγία μας να τους δίνει παρηγοριά και υπομονή!Τωρα Έλληνες τρεχάτε στη κάλπη να ψηφισεται….!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Από το Blogger.