Header Ads

Header ADS

AΤΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ? ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ



Στις 15 Φεβρουαρίου δημοσιεύσαμε φωτογραφία αναγνώστριας να εμφανίζει ένα παράξενο αντικείμενο που ίπταται  πάνω από τον οικισμό της Αγίας Πελαγίας Κυθήρων σε πολύ χαμηλό ύψος.

Την φωτογραφία την τράβηξε με  το κινητό της τηλέφωνο φίλη αναγνώστρια τον Νοέμβριο του 2021 εντελώς τυχαία χωρίς να βλέπει κάτι παράξενο την συγκεκριμένη στιγμή,απλά τράβηξε με ζουμ το τοπίο.
βλέπε στον παρακάτω σύνδεσμο το σχετικό δημοσίευμα https://adellinfm.blogspot.com/2023/02/blog-post_117.html

Απευθυνθήκαμε σε ειδικούς που ασχολούνται με αυτά τα θέματα για να μας πουν τη μπορεί να είναι αυτό το παράξενο αντικείμενο που φαίνεται στην φωτογραφία.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ

¨Μετά την ανάλυση της φωτογραφίας αποκλείστηκε κάθε γραφιστική παρέμβαση και οποιοδήποτε φύλλο η έντομο καθώς η πυκνότητα pixel δεν αποδίδει το αντικείμενο κοντά στο φακό,αλλά κοντά στην πολυκατοικία.
Με πλησιέστερη την απόσταση της πολυκατοικίας και μεσοδιάστημα απόκλισης πολυκατοικίας-φακού στο 50%,υπολογίζεται μήκος άνω των 1-2 μέτρων (συγκριτικά με το πλυσταριό στην ταράτσα),κάτι που αποκλείει το ενδεχόμενο να πρόκειται για κάποιο πτηνό σκούρου χρώματος που ζει στο νησί.¨

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα στον παρακάτω σύνδεσμο

https://ufotruth-gr.blogspot.com/2023/03/21112021.html

 -----------------------------------------------------------

ADELIN FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΥΘΗΡΑ

----------------------------------------------------------

2 σχόλια:

Από το Blogger.