Header Ads

Header ADS

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ κ. ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ



ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ κ. ΝΙΚΟΥ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ

Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
Αγαπητά μέλη του συνδυασμού "ΚΥΘΗΡΑ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ",
Μόλις πριν από λίγες ημέρες είχα την χαρά να βρεθώ στο νησί σας και να συναντηθώ με πολλούς από εσάς. Θα ήθελα να είμαι και πάλι απόψε κοντά σας για να ανταλλάξουμε ευχές στην κοπή της βασιλόπιτάς σας, όμως, οι από καιρό ανειλημμένες υποχρεώσεις μου, με κράτησαν μακριά από το αγαπημένο μου Τσιρίγο και τους υπέροχους ανθρώπους του.
Φίλες και φίλοι, διανύουμε χρονιά εθνικών και αυτοδιοικητικών εκλογών. Η Πατρίδα μας, στην πιο δύσκολη στα μεταπολεμικά χρονικά συγκυρία, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στάθηκε όρθια, επανήλθε στο δρόμο της ανάπτυξης και αποκατέστησε διεθνώς το κύρος της, ενισχύοντας την Άμυνα και ισχυροποιώντας τη γεωστρατηγική της θέση.
Τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, με την παρούσα δυναμική και διεκδικητική Δημοτική Αρχή, αντιμετωπίζουν με επιτυχία τις προκλήσεις των τελευταίων ετών και βαδίζουν στο δρόμο της προόδου.
Όλα αυτά δεν έρχονται από μόνα τους, ούτε και οφείλονται στην τύχη. Απορρέουν από τις ενέργειες εκείνων, που επιλέξαμε να εμπιστευθούμε. Οι επιλογές, που θα κάνουμε και αυτή τη χρονιά, θα καθορίσουν την ευτυχία μας για τα επόμενα χρόνια! Εύχομαι στον καθένα και την καθεμία από εσάς Υγεία και κάθε καλό για το 2023 και για την Πατρίδα μας Ασφάλεια και Ευημερία! Καλή κι ευλογημένη χρονιά και καλή επιτυχία στο συνδυασμό σας!
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς
Νίκος Μανωλάκος
Αντιστράτηγος ε.α – Βουλευτής Α’ Πειραιά και Νήσων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.