Header Ads

Header ADS

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ

 

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΜΕΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ

Κύριε Δήμαρχε,
Αγαπητοί κάτοικοι των Κυθήρων,
Σας ευχαριστώ για την πρόσκληση σας, αλλά δυστυχώς λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να παρευρεθώ στη σημερινή σας εκδήλωση.
Εύχομαι σε όλους σας καλή χρονιά και το 2023 να είναι ένα έτος δημιουργικό και παραγωγικό.
Η συνεργασία που είχαμε με τον Δήμαρχο Στράτο Χαρχαλάκη από την πρώτη στιγμή ήταν αρμονική και παραγωγική για το νησί, τους κατοίκους και έτσι πιστεύω πως θα παραμείνει. Η καλή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή είναι απαραίτητη για να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων στο όμορφο νησί σας και να αναπτύξουμε ακόμα περισσότερο αυτόν τον όμορφο τόπο. Γι αυτό πιστεύω ότι και το 2023 οι κάτοικοι των Κυθήρων θα εμπιστευτούν ξανά τον Στράτο Χαρχαλάκη και την ομάδα του.
Αυτά τα χρόνια της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, σε όποια δυσκολία κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε, παρά τα όποια ανταποκριθήκαμε με επιτυχία, στηρίξαμε τα νοικοκυριά, τους εργαζομένους, τις επιχειρήσεις και τους αγρότες τόσο στην πανδημία, όσο και στην ενεργειακή κρίση.
Παράλληλα, λάβαμε σημαντικά μέτρα ανακούφισης και μείωσης της φορολογικής επιβάρυνσης για όλους.
Ήμασταν δίπλα σας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε στις ανάγκες που υπάρχουν, αναζητώντας τις καλύτερες λύσεις για την οικονομία και για την κοινωνία.
Η δύναμη μας, είναι η εμπιστοσύνη σας.
Εύχομαι σε καθεμία και καθέναν από εσάς προσωπικά, μια καλή χρονιά, με υγεία και προκοπή.
Σας ευχαριστώ,
Με εκτίμηση
ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΜΕΛΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ Α΄ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.