Header Ads

Header ADS

Νεκροί ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών, ο αναπληρωτής και ο υφυπουργός σε συντριβή ελικοπτέρου κοντά στο Κίεβο

 

Δεκαοκτώ άνθρωποι, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά και η ηγεσία του ουκρανικού υπουργείου Εσωτερικών, έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου στο ανατολικό Κίεβο, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το ελικόπτερο κατέπεσε κοντά σε έναν παιδικό σταθμό στο Μπρόβαρι, προάστιο της πρωτεύουσας, νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Ο υπουργός Εσωτερικών, Ντένις Μοναστίρσκι, ο αναπληρωτής υπουργός και ο υφυπουργός του που επέβαιναν στο ελικόπτερο σκοτώθηκαν επίσης, διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.

O κυβερνήτης της περιοχής του Κιέβου, Ολέκσι Κουλέμπα, δήλωσε ότι τρία παιδιά είναι μεταξύ των 18 νεκρών από τη συντριβή του ελικοπτέρου. Σε ανάρτησή του στο Telegram σημειώνει: «Τραγωδία στο Μπρόβαρι. Ο αριθμός των νεκρών αυξάνεται. Από τις 10.30 π.μ. - 18 νεκροί, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά. Είναι γνωστό για 29 τραυματίες, συμπεριλαμβανομένων 15 παιδιών. Παρέχεται κάθε αναγκαία βοήθεια στα θύματα. Όλες οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο».
O υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Ντένις Μοναστίρσκι


Ο Αντόν Γερασένκο, σύμβουλος του υπουργού Εσωτερικών, ο οποίος σκοτώθηκε στο δυστύχημα, δημοσίευσε ένα ανεπιβεβαίωτο βίντεο από το σημείο της συντριβής, το οποίο δείχνει φλόγες να τυλίγουν ένα κτίριο με συντρίμμια στο πλάι του. 

Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.