Header Ads

Header ADS

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ:ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΦΡΙΛΙΓΚΙΑΝΙΚΩΝ



«Ευχαριστούμε Κύθηρα». Οι πρόσφυγες που σώθηκαν στα Κύθηρα κι ακόμη αναζητούν και θρηνούν τους νεκρούς συντρόφους τους από το ναυάγιο, θέλησαν να ευχαριστήσουν τους κατοίκους του νησιού.

Την ευγνωμοσύνη τους σε όλους όσοι στάθηκαν αλληλέγγυοι βοηθώντας στην διάσωση ανθρώπων από το πολύνεκρο ναυάγιο στα Κύθηρα, εξέφρασαν με ευχαριστήριο μήνυμά τους οι πρόσφυγες που τα κατάφεραν χάρη στους κατοίκους του νησιού.
Κάτοικοι κι αλληλέγγυοι που βλέποντας να συντελείται μία ανθρώπινη τραγωδία έκαναν ό,τι ήταν δυνατό για να σώσουν τους πρόσφυγες, τραβώντας όλοι μαζί μέσα στη νύχτα με σκοινιά τους ναυαγούς, έδειξαν με την στάση τους ποια είναι η χώρα που θέλουμε να είμαστε.
Την ίδια στιγμή που το ελληνικό κράτος βαρύνεται με σοβαρές καταγγελίες βίαιων επαναπροωθήσεων, οι κάτοικοι των Κυθήρων διάλεξαν πλευρά: Διάλεξαν να είναι με την ανθρωπιά.

4 σχόλια:

  1. Μακάρι να είχατε τέτοια «συμπόνοια» και για τους υγειονομικούς που βγήκαν σε αναστολή.Πολλες οικογένειες υποφέρουν αλλά αυτοί βλέπεις δεν είναι άνθρωποι για εσάς!!!!Εχετε ξεφύγει κάποιοι να ξέρετε………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βέβαια δεν είναι άνθρωποι. Όταν οι υγειονομικοι απορρίπτουν την επιστήμη πρέπει να απολύονται. Είναι επικίνδυνοι για τη δημόσια υγεία

      Διαγραφή
    2. Εσείς είστε επικίνδυνος……

      Διαγραφή
    3. Ρε ουστ που τολμας και μιλας
      Απολυση εδω και τώρα

      Διαγραφή

Από το Blogger.