Header Ads

Header ADS

Βίασαν 17χρονη και την παράτησαν σε χωράφι στη Λιβαδειά

Άλλη μια αποτρόπαια πράξη βιασμού έρχεται στο φως της δημοσιότητας, με δράστες δύο άτομα που ξεκίνησαν από το Κερατσίνι και πήγαν στη Λιβαδειά όπου βίασαν μια 17χρονη σε χωράφι και στη συνέχεια την εγκατέλειψαν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ήδη, συνελήφθησαν δύο άνδρες, 23 και 26 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για τον βιασμό της κοπέλας. Η σύλληψή τους έγινε το βράδυ της Πέμπτης (14/10) στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με όσα είπε η κοπέλα στην αστυνομία, την περασμένη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, η 17χρονη επικοινώνησε με τον 23χρονο και έκλεισε ραντεβού μαζί του στη Λιβαδειά. Αυτός όμως πήγε στο σημείο της συνάντησης με  τον 26χρονο φίλο του. Η 17χρονη, η οποία δεν περίμενε ότι θα συναντούσε δύο άτομα και κατάλαβε ότι βρισκόταν σε κίνδυνο επιχείρησε να φύγει χωρίς όμως να το κατορθώσει, καθώς οι δύο άνδρες την έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητό τους και την οδήγησαν σε ένα χωράφι στην ευρύτερη περιοχή όπου τη βίασαν.

Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε ότι η 17χρονη είχε πέσει θύμα βιασμού και αμέσως δόθηκε άδεια για την άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών. Μόλις ταυτοποιήθηκαν τα δύο άτομα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια της Λιβαδειάς.

Η αστυνομία αναμένεται να οδηγήσει τους συλληφθέντες στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς ενώ ταυτόχρονα ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες υποθέσεις βιασμών ανηλίκων.

ΠΗΓΗ

.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.