Header Ads

Header ADS

ΒΑΤΙΚΑ:Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει η επαρχιακή οδός Νεάπολης - Βελανιδίων

Καθημερινά δεκάδες κάτοικοι της περιοχής περνούν με τα αυτοκίνητά τους από εκεί διαπιστώνοντας κάθε φορά πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο δρόμο. Ο λόγος για την επαρχιακή οδό Νεάπολης - Βελανιδίων και πιο συγκεκριμένα από την διασταύρωση με τον Άγιο Νικόλαο και προς τα Βελανίδια, ο δρόμος εξυπηρετεί τους κατοίκους της περιοχής, αλλά και τους επισκέπτες, (πούλμαν με περιπατητές που έχουν προορισμό τον φάρο αλλά και το Γερμανικό Παρατηρητήριο, επισκέπτες της Ιεράς Μονής Οσίου Θωμά κ.α.).

Ο δρόμος είναι κατασκευασμένος πάνω από τριάντα χρόνια χωρίς ουσιαστική συντήρηση, το έργο της συντήρησης που ξεκίνησε πριν αρκετούς μήνες έχει παγώσει αρκετό καιρό χωρίς να έχουμε κάποια ενημέρωση και ο χειμώνας που πέρασε άφησε πίσω του συντρίμμια.

Το χειρότερο τμήμα του δρόμου βρίσκεται στην ανηφόρα πριν από την Βαβύλα και κυριολεκτικά είναι σαν βομβαρδισμένο, δεν υπάρχει ούτε πιθαμή ασφαλτοτάπητα στον οποίο μπορούν να πατήσουν ταυτόχρονα και οι τέσσερις τροχοί ενός αυτοκινήτου.

Θα πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι να πάρουν μέτρα προτού συμβεί κάποιο ατύχημα και πολύ πιθανό ίσως και κάποιο δυστύχημα, δεν αναφέρουμε καν την φθορά που προκαλεί στα οχήματα αυτή η κατάσταση.

Σ.Σ. Δεχόμαστε σχεδόν καθημερινά πλέον παράπονα από κατοίκους και επισκέπτες οι οποίοι μας προτρέπουν να αναδείξουμε το θέμα, ευελπιστούμε στην ανταπόκριση των αρμόδιων ώστε να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.