Header Ads

Header ADS

Πίσω από τα...χόρτα κρύβεται το Δημοτικό Σχολείο Ρειχέας



Πίσω από τα...χόρτα κρύβεται το Δημοτικό Σχολείο Ρειχέας

----------------------
Πίσω από τα…χόρτα κρύβεται το Δημοτικό Σχολείο της Ρειχιάς, το οποίο βιώνει την απαξίωση της Δημοτικής Αρχής. Οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές της πλήρους απουσίας μέριμνας να κοπούν τα χόρτα που έχουν «πνίξει» την αυλή αλλά και το κτίριο.
Όχι, δεν είναι σχήμα λόγου. Υπάρχουν για τον Πρόεδρο της Α/θμίας Σχολικής Επιτροπής, απευθείας αναθέσεις Α’ κατηγορίας, Β’ κατηγορίας και το σχολείο το οποίο φιλοξενεί καθημερινά μαθητές και εκπαιδευτικούς, που δεν ανήκει σε καμία κατηγορία.
Το φαινόμενο παρατηρείται από πριν το ΠΑΣΧΑ, όπου υποθέσαμε ότι τα χόρτα περίμεναν να γίνουν «λαμπάδες» και στη συνέχεια αφού άνοιξαν τα σχολεία χωρίς κάποια φροντίδα εκ των υπευθύνων, είμαστε πλέον πεπεισμένοι ότι τόσο ο πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής όσο και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ο πρόεδρος της Κοινότητας δείχνουν για το Σχολείο την ίδια ευαισθησία, ή μάλλον την ίδια αναισθησία, που δείχνουν και για τα υπόλοιπα θέματα που ταλανίζουν την περιοχή του Ζάρακα.
Ελπίζω η δημοσιοποίηση της αδιαφορίας τους, να τους αφυπνίσει, όπως αφυπνίζει και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στον Δήμο μας, ώστε τον Σεπτέμβριο να μην αναζητούμε το εν λόγω Σχολείο μέσα στη βλάστηση.
Άννα Βλάχου Γεωπόνος-Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Μονεμβασίας.













Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.